Begrafenis regelen Staphorst

038 - 204 03 08 24/7 bereikbaar

Om een begrafenis te regelen in Staphorst kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. U kunt de afscheidsplechtigheid laten plaatsvinden in uw kerk naar keuze en er zijn meerdere begraafplaatsen waar u uw dierbare de laatste rustplaats kunt bieden.

Van afscheidsdienst tot koffietafel

De afscheidsdienst kunnen we verzorgen in de kerk. Daarna loopt u met elkaar naar de begraafplaats om uw dierbare waardig en met elkaar te begeleiden naar het graf. U kunt vervolgens weer samenkomen in de kerk voor de koffietafel. Hier heeft u de keuze om bij de koffietafel nog iets te serveren. Denkt u bijvoorbeeld aan koeken van de plaatselijke bakker.

Een plek voor iedereen

U heeft voor het houden van de afscheidsdienst en het na afloop samenkomen voor de koffietafel de keuze uit verschillende kerken. Een aantal voorbeelden van kerken in Staphorst en Rouveen waar wij een begrafenis kunnen regelen:

Uw keuze voor een begraafplaats

Ook bij uw keuze voor een begraafplaats heeft u meerdere mogelijkheden. Denkt u aan de algemene begraafplaatsen in Staphorst en Rouveen:

  • Algemene begraafplaats Staphorst aan de Gemeenteweg
  • Algemene begraafplaats Rouveen aan de Scholenweg
  • Algemene begraafplaats Rouveen aan de Meidoornlaan

Wat kost een begrafenis regelen?

De kosten van een begrafenis zijn afhankelijk van wat u rondom de begrafenis wilt regelen. Tegenwoordig kost een begrafenis tussen de € 6.500,- en € 11.000,-. Bij een begrafenis krijgt u te maken met grafkosten. De kosten voor een graf verschillen per begraafplaats. In de grafkostenmeter kunt u opzoeken wat de kosten zijn voor de begraafplaats van uw keuze.

Heeft u nog vragen?

Er komt veel kijken bij het regelen van een begrafenis. Als uitvaartverzorger van Monuta Endedijk in Staphorst weet ik wat er mogelijk is om een begrafenis te regelen in uw regio. Neemt u gerust contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Dit kan via telefoonnummer 038 - 204 03 08 of per e-mail via info@monutaendedijk.nl.

Waarom Monuta Endedijk?

  • Respect voor religie en traditie
  • Voor een waardig en persoonlijk afscheid
  • Heldere afspraken

Werkgebied

Kampen, Zalk, ’s Heerenbroek, Wilsum, IJsselmuiden, Grafhorst, Kampereiland, Kamperveen, Mastenbroek, de Zande, Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Kamperzeedijk, Staphorst en Rouveen.