Een voorregeling biedt veel

038 - 204 03 08 24/7 bereikbaar

Steeds vaker merk ik dat mensen het fijn vinden om even met de familie en andere nabestaanden samen te zijn wanneer iemand ziek is en in de laatste levensfase is beland. Tijdens een voorregeling kunnen we samen bespreken wat de eventuele wensen zijn van degene die komt te overlijden, maar ook van de dierbaren.

Samen de invulling bespreking

Het met elkaar bespreken van hoe een ieder graag invulling geeft aan het nemen van afscheid, geeft vaak warme inzichten. De nabestaanden horen wat hun dierbare mooi vindt en degene die komt te overlijden hoort wat de wensen van de nabestaanden zijn. Zo kan gezamenlijk een mooie invulling aan het afscheid worden gegeven.

Met elkaar een berusting vinden

Het bij elkaar komen wanneer men weet dat een dierbare binnenkort overlijdt biedt ook een berusting aan iedereen. Het accepteren van de dood door er met elkaar over te praten of bidden geeft saamhorigheid. Ook kunt u met elkaar nog de mooie en waardevolle momenten delen die u samen heeft beleefd. Dit kan helpen om het afscheid een plek te geven. Het wordt vaak fijn gevonden dat ik als uitvaartverzorger bij het gesprek aanwezig ben. Zo kan ik mogelijkheden rondom een uitvaart aandragen en sturing geven aan hetgeen u belangrijk vindt.

Heeft u nog vragen?

Tijdens een voorregeling maak ik graag kennis met u allen om samen te bespreken wat een ieder fijn vindt bij het maken van de keuzes. Neemt u gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak. Dit kan via telefoonnummer 038 - 204 03 08 of per e-mail via info@monutaendedijk.nl.

Waarom Monuta Endedijk?

  • Respect voor religie en traditie
  • Voor een waardig en persoonlijk afscheid
  • Heldere afspraken

Werkgebied

Kampen, Zalk, ’s Heerenbroek, Wilsum, IJsselmuiden, Grafhorst, Kampereiland, Kamperveen, Mastenbroek, de Zande, Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Kamperzeedijk, Staphorst en Rouveen.