Uitvaartcentrum

038 - 204 03 08 24/7 bereikbaar

Opbaren in het uitvaartcentrum

Ik verzorg niet alleen uitvaarten in de regio Kampen maar ik kom ook regelmatig in de gemeente Zwartewaterland. Zowel in Kampen als in Zwartewaterland zijn er meerdere mogelijkheden wanneer u kiest voor een opbaring in een uitvaartcentrum. Neem gerust contact met mij op. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

24-uurs kamer

Vaak beschikt een uitvaartcentrum over 24-uurs kamers. Dit betekent dat u een eigen sleutel ontvangt waarmee u op elk gewenst moment toegang heeft tot de 24-uurs kamer van het uitvaartcentrum. U kunt deze kamer met persoonlijke spullen of foto’s op een persoonlijke manier inrichten.

Thuis opbaren meest gekozen

Vaak kiezen nabestaanden voor een thuis opbaring in plaats van een opbaring in een uitvaartcentrum. Door uw overleden dierbare thuis op te baren, kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving afscheid nemen. Wanneer u kiest voor een thuisopbaring dan kom ik dagelijks bij u langs om te kijken of het goed gaat met uw overleden dierbare. Daarbij heb ik ook aandacht voor u, want ik vind het ook belangrijk dat het goed gaat met u in de dagen dat u afscheid neemt.

Ik regel het voor u

Waar u ook voor kiest: een thuis opbaring of opbaring in een uitvaartcentrum in Kampen en omgeving, ik regel het graag voor u. Het meest belangrijk is, is dat u rustig afscheid kunt nemen op een plek waar u dat het liefste wilt.

Dienst in het uitvaartcentrum of kerk

Voor de afscheidsdienst  vinden nabestaanden het vaak fijn om een locatie te kiezen waar hun overleden dierbare zich thuis heeft gevoeld. Dit kan bijvoorbeeld in de eigen kerk zijn. Meestal is het ook mogelijk om hier de condoleance of koffietafel te laten plaatsvinden.

Ergens anders kan ook

Natuurlijk kunt u na de uitvaart samenzijn op een plek die bij u en uw overleden dierbare past. Dit hoeft niet het uitvaartcentrum te zijn maar kan ook een lokaal buurthuis of het favoriete restaurant zijn. Graag kijk ik samen met u naar uw wensen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een uitvaartcentrum in Kampen en omgeving of de mogelijkheden voor een andere locatie? Ik help u graag om een passende invulling te geven aan de uitvaart. Neem gerust contact met ons op via 038 - 204 0308.