Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 204 03 08

Uitvaartcentrum in omgeving Kampen en Staphorst

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
endedijk-uitvaartcentrum-24uurskamer

Afscheidshuis in Rouveen

Wanneer wij de uitvaart regelen, kunt u voor de opbaring terecht in het afscheidshuis van Monuta Endedijk in Rouveen. Een afscheidshuis lijkt op een uitvaartcentrum, maar is kleiner. Het afscheidshuis is een voormalig kosterswoning van de hervormde kerk en biedt u de mogelijkheid om in een huiselijke omgeving afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Het huis is erg ruim, heeft een warme en sfeervolle uitstraling die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft.

Image
endedijk-monuta-24uurskamer-sleutel

Sfeervol ingerichte 24-uurskamers

Het afscheidshuis van Monuta Endedijk beschikt twee 24-uurs kamers waar nabestaanden alle rust en alle tijd krijgen om afscheid te nemen. De kamers zijn modern en eigentijds ingericht en hebben de namen ‘Streek en Land’, vernoemd naar de geschiedenis van de omgeving. Wanneer u gebruik wilt maken van één van deze twee kamers, dan krijgt u een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het afscheidshuis kunt komen. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. U mag de kamer op een persoonlijke manier inrichten, door bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen neer te zetten. Daarbij is er alle ruimte voor lokale gebruiken en tradities. Bij de 24-uurs kamers zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft, zoals een koffiehoek en toilet.

Image
Endedijk-UVC-KAMPEN

Centraal gelegen

Het afscheidshuis is centraal gelegen in de regio Staphorst en ligt op loopstand van de kerk. Daarnaast beschikt het afscheidshuis over een eigen parkeerplaats. Bent u met een klein gezelschap? Dan is er mogelijkheid om de condoleance in het afscheidshuis te houden als u dit wilt. Voor een grotere uitvaart kunnen we terecht naar het naast gelegen zalencentrum wat ook op loopafstand ligt van het afscheidshuis.

Image
Endedijk-straat-uvc-kampen

Meer weten over het afscheidshuis in Rouveen?

Het afscheidshuis van Monuta Endedijk is voor iedereen toegankelijk. Ook wanneer Monuta het afscheid niet verzorgd of als iemand niet of elders verzekerd was. Mensen van elke cultuur en religie kunnen in Rouveen terecht om op hun traditionele wijze afscheid te nemen. We bespreken de mogelijkheden graag met u. Neem contact op via telefoonnummer 038 - 204 03 08 of via e-mail: info@monutaendedijk.nl.