Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 204 03 08

Team Monuta
Endedijk

Onze uitvaartverzorgers

Berendjan Endedijk

Ik ben in Kampen geboren en getogen en werk als uitvaartondernemer voor Monuta in de regio Kampen, Zwartewaterland en Staphorst. Van huis uit heb ik meegekregen dat het belangrijk is dat je er bent voor je naasten. Als uitvaartverzorger kom ik op het meest persoonlijke moment heel dicht bij nabestaanden. Naast dat ik er op dat moment kan zijn om de praktische zaken uit handen te nemen, ben ik er graag om een luisterend oor te bieden en nabestaanden te steunen bij hun verlies. Samen zorgen we voor een waardig en respectvol afscheid van uw dierbare, waarbij de wensen van de overleden dierbare en nabestaanden centraal staan. Hierbij heeft u alle ruimte om uw eigen wensen en die van uw overleden dierbare kenbaar te maken. Ik lever graag maatwerk op een manier die bij u past.