Herinneringsbijeenkomst “Vergeet-Mij-Niet”

Op donderdagavond 25 oktober organiseren wij voor de vijfde keer onze jaarlijkse herinneringsbijeenkomst. Deze avond is voor iedereen die op een bijzondere manier wil stilstaan bij het verlies van een dierbare en staat in het teken van licht, troost en herinnering. Wij noemen de naam van uw dierbare, waarna u een kaars mag aansteken. Ook zijn er woorden van herdenking en hebben we live muziek met Shanice van der Fluit en Jonne van der Hoek. Na afloop bieden wij u een kop koffie of thee aan. De kaars mag u mee naar huis nemen.

Alle families die wij hebben mogen bijstaan in de periode van rouw en verdriet bij het verlies van hun dierbare in de periode van september/oktober 2017 tot en met augustus/september 2018 hebben van ons voor deze avond een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u, samen met uw familie, vrienden en / of bekenden, hier ook graag bij aanwezig zijn? Dan kunt u zich tot en met 18 oktober a.s. aanmelden via e-mail: info@monutafeld.nl of telefonisch via 0229-540555. Wilt u hierbij vermelden: de volledige naam van uw dierbare, met hoeveel personen u aanwezig zult zijn en uw telefoonnummer?

Of het verlies van uw dierbare twee maanden geleden heeft plaatsgevonden, of al twee jaar geleden, dat maakt niets uit. U bent allen van harte welkom in Cultureel Centrum Berkhouter Kerk, Kerkebuurt 172 in Berkhout op donderdagavond 25 oktober om 19.30 uur. Wij zien u graag en hopen u een warme avond aan te bieden.