Koffie-uurtjes bij Monuta Feld

Komt u ook op de koffie?
Donderdag 23 & maandag 27 maart 
Van 19.30 tot 21.00 uur

Monuta Feld organiseert op donderdag 23 en maandag 27 maart een koffie-uurtje in Afscheidscentrum Koggenland aan de Wieder 19 in De Goorn. Belangstellenden kunnen binnenlopen tussen 19.30 en 21.00 uur. Monuta Feld verzorgt een kop koffie met wat lekkers.

Uitvaartwensen bespreekbaar maken
“Nadenken over later doen we allemaal weleens. Over werk, een ander huis of hoe het in de toekomst met de kinderen zal gaan. Over een uitvaart en uitvaartwensen praten we niet zo snel, waardoor bij overlijdens nabestaanden vaak toch met vragen en onverwachte kosten blijven zitten. Met dit koffie-uurtje willen wij op een laagdrempelige manier uitvaarten en -wensen bespreekbaar maken. En dat onder het genot van een lekkere kop koffie”, zegt Co Feld.  

Kosten van een uitvaart
Tijdens het koffie-uurtje wordt in het bijzonder aandacht besteed aan het bespreken van uitvaartwensen. “Want als je dit op tijd vastlegt en bespreekt met je naasten, dan geeft dat een geruststellend gevoel”, weet Feld. “Tijdens het koffie-uurtje geven wij graag een uitvaartwensenformulier mee, waarop uitvaartwensen ingevuld kunnen worden. Wanneer bezoekers meer willen weten over de kosten van deze wensen, kunnen we een vrijblijvende vervolgafspraak maken. Dit kan in ons afscheidscentrum, maar wij komen ook bij de mensen thuis.”