Recensies

Respectvol

Met gevoel wordt er goed geluisterd naar de nabestaanden en advies gegeven. Zeer respectvol

Alles wordt geregeld

Het is fijn dat alles geregeld wordt voor je. Ik vond het prettig en ook mijn jongens waren tevreden.

Liefdevol en waardig

De begeleiding van Irene na het overlijden van mijn schoonvader was heel fijn. Ze heeft de unieke combinatie van warmte, menselijkheid en doortastend optreden. Ze stond de familie goed bij, onderhield veel contact en regelde alles tot in de puntjes. Chapeau Irene, mede dank zij jou kijken we terug op een mooi, liefdevol en waardig afscheid!

Hele mooie uitvaart

Samen met Irene waren wij bezig met de uitvaart voor onze vader te regelen. Er waren nog een paar details die wij in de familie niet met elkaar eens zijn. De volgende dag is onze vader met veel familieleden om zicht heen overleden. Toen kregen wij veel met Irene te maken: - Irene zorgde dat de kist in de familie kamer kwam; - 4 avonden rouwdienst met een monnik en wierook; - Veel tips krijgen wij toen wij met Irene bezig waren om de uitvaart te regelen; - Samen met Irene hebben wij een perfecte draaiboek gemaakt en wacht op de uitvoering; - Irene heeft ons familie en de gast zodanig begeleide zodat alles volgens de draaiboek ook gebeurde. Als ons vader het kon zien, zou hij trots zijn wat wij samen Irene een perfecte uitvaart uitgevoerd. Irene mocht mijn uitvaart doen, mocht het zo ver zijn. Hierbij krijgt Irene 11 punten van ons. Als je een perfecte uitvaart wilt, moet je Irene hebben.

Persoonlijk

De persoonlijke benadering. Niet lastigvallen met commerciele dingen. Het gevoel dat we vrij konden beslissen. Het uit handen nemen van bureaucratische en organisatorische zaken. Financiele afhandeling met overzichtelijk gespecificeerde rekening. Goed luisteren naar onze wensen. Goed inspelen op onverwachte wijziging van het draaiboek.

Fijn

Omdat we heel fijn zijn geholpen.

Zeer goed!

We zijn zeer goed geholpen door Co Feld

Bijzonder fijne begeleiding

Respectvolle benadering, zeer betrokken, praktische ondersteuning en een gevoel van vertrouwen dat alles rondom de uitvaart goed zal verlopen.

Prima verzorging

Vanaf het begin tot het einde een prima verzorging. Mijn complimenten.

Goede begeleiding

Jullie hadden een fijne en goede begeleiding in een moeilijke periode. Een periode waarbij je zelf de zaken niet scherp op een rijtje kunt krijgen. Hoe fijn is het dan dat jullie die zorg tot in de puntjes voor ons hebben kunnen regelen. Het geven van structuur, luisterend oor en advies hebben wij als heel prettig ervaren.