Uitvaartverzorgers

Monuta Feld combineert de persoonlijke zorg en aandacht van twee lokale uitvaartverzorgers met de kracht van een landelijke, professionele uitvaartorganisatie, met het bijbehorende inkoopvoordeel en kwaliteitssysteem. Wij stellen ons graag aan u voor.

Co Feld

Uitvaartverzorger

Sinds 1988 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche. Ik begon bij de plaatselijke uitvaartvereniging en bij een uitvaartorganisatie in Purmerend. Na een tussentijds uitstapje van acht jaar, waarin ik werkzaam was als boekhouder, ben ik in november 2009 begonnen als Franchiser bij Monuta. In juli 2012 heb ik een grote stap gemaakt door het bedrijf van een collega, Uitvaartverzorging Smit uit Spierdijk, over te nemen. Naast de naam Monuta Feld werken wij ook met de naam Uitvaartverzorging Smit.

Meer over mij

Irene Hogenes

Uitvaartverzorger

Als uitvaartverzorgster heb ik de baan gevonden die bij me past. Er zijn vele raakvlakken met mijn vorige baan als managementassistente, waar ik vooral bezig was met regelen, organiseren en administratieve zaken. Hier ligt mijn hart en dit heb ik dan ook altijd met veel plezier gedaan. Enkele jaren geleden ontstond de behoefte om meer voor en met mensen te werken. In deze baan zitten al deze ingrediënten en deze combinatie maakt dan ook dat ik nog elke dag blij ben met mijn keuze.

Meer over mij

Waarom Monuta Feld?

  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Eigen afscheidscentrum
  • Voor, tijdens en na de uitvaart één vertrouwd gezicht

Werkgebied

Abbekerk, Andijk, Anna Paulowna, Avenhorn, Beets Nh, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Den Oever, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hippolytushoef, Hoogkarspel, Hoorn Nh, Kreileroord, Kwadijk, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middelie, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oosterleek, Oosthuizen, Oostwoud, Opperdoes, Oudendijk Nh, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Schermerhorn, Sijbekarspel, Slootdorp, Spierdijk, Twisk, Ursem, Ursem Gem Schermer, Venhuizen, Warder, Wervershoof, Westerland, Westwoud, Wieringerwerf, Wijdenes, Wognum, Zuidermeer, Zwaag en Zwaagdijk.