Uitvaart regelen Gouda

Uitvaart Gouda
0182 - 512 231 24/7 bereikbaar

Luisteren naar wat de wensen van de nabestaanden zijn. En doorvragen naar wat de overleden dierbare had gewild. Dat zijn onze sterke punten. Met ons grote empathische vermogen kunnen wij een uitvaart regelen in Gouda die persoonlijk is en past bij wie de overleden dierbare was.

 

Bel bij overlijden 0182 - 512 231

Afspraak maken met een uitvaartverzorger

Rust in een hectische periode

Voor nabestaanden is de periode na het overlijden van een dierbare vaak een hectische periode. Een periode waarin veel moet worden geregeld. Wij bieden u de rust die u dan zo nodig heeft. Door u te ontzorgen, maar ook door te luisteren naar uw verhalen. Voor u als nabestaanden geldt vaak dat praten over uw dierbare overledene helpt bij het verwerken van uw verdriet. Maar daarnaast maakt dat het vertellen van verhalen veel ideeën kan geven om de uitvaart nóg persoonlijker te maken. Samen met u geven wij zo vorm aan een uitvaart die zo passend mogelijk is en u met een dankbaar gevoel laat terug kijken naar deze periode.

Wij denken graag met u mee

Als uitvaartverzorgers doen wij er alles aan om een passend afscheid te verzorgen. Uw wensen staan centraal. Graag denken wij met u mee en dragen we ideeën aan om uiteindelijk een uitvaart te regelen in Gouda die past bij de wensen van de nabestaanden en hoe de overleden dierbare was. Denk aan de tekst voor de rouwkaart, de uitvaardienst en het rouwvervoer.

Ook voor een passend afscheid in Waddinxveen

Komt u uit Waddinxveen en wilt u dat wij samen met u het laatste afscheid verzorgen van uw overleden dierbare? Dat is mogelijk. Monuta Gouda regelt ook uitvaarten in Waddinxveen.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Gouda, Waddinxveen of omgeving? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Gouda of Waddinxveen.

Contact opnemen

Waarom Monuta Gouda?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Bodegraven, Nieuwerbrug, Waddinxveen, Moerkapelle, Zevenhuizen Zh, Boskoop, Gouda, Reeuwijk, Stolwijk, Berkenwoude, Gouderak, Moordrecht, Haastrecht, Vlist, Bergambacht, Ammerstol, Schoonhoven, Oud Alblas, Hardinxveld Giessendam, Giessenburg en Waarder