Uitvaart regelen Gouda

Luisteren naar wat de wensen van de nabestaanden zijn. En doorvragen naar wat de overleden dierbare had gewild. Dat zijn onze sterke punten. Met ons grote empathische vermogen kunnen wij een uitvaart regelen in Gouda die persoonlijk is en past bij wie de overleden dierbare was.

Rust in een hectische periode

Voor nabestaanden is de periode na het overlijden van een dierbare vaak een hectische periode. Een periode waarin veel moet worden geregeld. Wij bieden u de rust die u dan zo nodig heeft. Door u te ontzorgen, maar ook door te luisteren naar uw verhalen. Voor u als nabestaanden geldt vaak dat praten over uw dierbare overledene helpt bij het verwerken van uw verdriet. Maar daarnaast maakt dat het vertellen van verhalen veel ideeën kan geven om de uitvaart nóg persoonlijker te maken. Samen met u geven wij zo vorm aan een uitvaart die zo passend mogelijk is en u met een dankbaar gevoel laat terug kijken naar deze periode.

Wij denken graag met u mee

Als uitvaartverzorgers doen wij er alles aan om een passend afscheid te verzorgen. Uw wensen staan centraal. Graag denken wij met u mee en dragen we ideeën aan om uiteindelijk een uitvaart te regelen in Gouda die past bij de wensen van de nabestaanden en hoe de overleden dierbare was. Denk aan de tekst voor de rouwkaart, de uitvaardienst en het rouwvervoer.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in regio Gouda? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Gouda.

Contact opnemen

Waarom Monuta Gouda?

  • Afscheid zoals u dat wenst
  • Huiselijke sfeer
  • Persoonlijk en betrokken
  • Voor iedereen, met en zonder verzekering
  • Een persoonlijke uitvaart voor elk budget

Werkgebied

Bodegraven, Nieuwerbrug, Waddinxveen, Moerkapelle, Zevenhuizen Zh, Boskoop, Gouda, Reeuwijk, Stolwijk, Berkenwoude, Gouderak, Moordrecht, Haastrecht, Vlist, Bergambacht, Ammerstol, Schoonhoven, Oud Alblas, Hardinxveld Giessendam, Giessenburg en Waarder