Waarom Monuta Guido Steennis?

  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Toegankelijk, informeel en persoonlijk
  • Stijlvol en verzorgd
  • Kleinschalig en lokaal
  • Maatwerk afgestemd op de wensen van uw dierbare en uzelf

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,7
Gebaseerd op 62 recensies

Uitvaart in Almelo, Tubbergen of Twenterand

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. In deze emotionele periode moet de familie bovendien de uitvaart regelen. Vaak roept dit vragen op waar u het antwoord niet op heeft of waar uw hoofd niet naar staat. Wilde uw dierbare bijvoorbeeld een begrafenis of crematie? Het is goed om te weten dat ik er voor u kan zijn. Om u te begeleiden en te ontzorgen. Met persoonlijke aandacht, oprechte zorg, betrokkenheid en kennis van zaken. Zowel in aanloop naar, tijdens, als na afloop van de dag van het afscheid. Wilt u dat u ik help met een uitvaart in de gemeente Almelo, Tubbergen of Twenterand? Neemt u dan contact met mij op. U kunt mij dag en nacht bellen om een overlijden te melden: 0546 - 81 42 89.

Voor een persoonlijke uitvaart

Ik merk dat veel nabestaanden uit de omgeving Almelo, Tubbergen en Twenterand vaak vasthouden aan dat wat in de regio gebruikelijk is. Maar wat is dat precies? Mijn doel is om bij iedere uitvaart altijd te zoeken naar een persoonlijk element. Dus iets wat bij uw dierbare paste. Waarom niet een afscheid in zijn of haar favoriete kroeg of sportclub? Of een speciale motor met zijspan in plaats van een rouwauto als iemand motorliefhebber was? In onze gesprekken luister ik naar uw wensen en zal ik de uitvaart zo regelen als u dat wilt.

Vast aanspreekpunt in Almelo, Tubbergen en Twenterand

Als uitvaartverzorger ben ik actief in de gemeenten Almelo, Tubbergen en Twenterand. Op verzoek werk ik ook daarbuiten. Dankzij mijn ervaring in de uitvaartverzorging ken ik veel lokale uitvaartfaciliteiten: van kerken en uitvaartcentra en van crematoria tot restaurants. Dat heeft voor u veel voordelen. Bovendien werk ik waar mogelijk samen met lokale partijen, zoals een lokale drukker, bloemist en cateraar. Daarnaast ben ik uw vaste aanspreekpunt en hebben we vaak dagelijks contact om de invulling van het afscheid door te nemen.

Ook als u niet of elders bent verzekerd

Mijn uitvaartverzorging is er voor iedereen: ook als u niet of elders bent verzekerd. Ook wanneer er een beperkt budget is, is er nog veel mogelijk. Een intieme uitvaart kan ook heel mooi zijn. Met de nodige creativiteit weet ik ook met een beperkt budget een waardevol en mooi afscheid te verzorgen. Wanneer u meer wilt weten, kunt u contact met mij opnemen. Ik vertel u dan graag meer over mogelijkheden rondom de uitvaart in de gemeente Almelo, Tubbergen of Twenterand.

 

Neem contact op over een uitvaart