Recensies

Uw mening is belangrijk voor mij. Daarom vraag ik u op een gepast moment naar wat u van mijn dienstverlening vindt. Een aantal van deze ervaringen mag ik op mijn website plaatsen. U leest de recensies hier. Wilt u ook iets schrijven over mijn dienstverlening in de gemeenten Almelo, Tubbergen en Twenterand? Dan kunt u ook zelf een bericht achterlaten. Alvast hartelijk dank!

Zoals afspraak

Alles is verlopen zoals afgesproken.

Vriendelijkheid

Goede service, denken goed mee ondanks de corona nog veel mogelijkheden. Vriendelijk en meelevend.

Dank je wel

ONDANKS DE MOEILIJKE OMSTANDIGHEDEN HEB IK VEEL STEUN EN BEGRIP GEHAD HET IS NOG STEEDS ONWERKELIJK ALS IN EEN FILM MAAR HEB GOED CONTACT GEHAD MET GUIDO STEENNIS VAN MONUTA MIJN DANK DAAR VOOR

Waaring

Uitvaarten worden door Monuta waardig en respectvol verzorgd van begin tot einde. Bij vragen wordt er adequaat gereageerd. Uitvaart van mijn vader in 2001 is ook verzorgd door Monuta en ook toen zeer tevreden.

Uitstekend

Uitstekende, zeer professionele en inlevende begeleiding. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Niets wordt opgedrongen.

Respectvol

Alles respectvol afgehandeld

Afscheid met een goed gevoel

Het afscheid was heel erg mooi, mede door de persoonlijke verzorging van Guido Steennis. Ik kijk er met een heel mooi en goed gevoel op terug. m.v.g I.Nijhuis

Goed gevoel

Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad met uw klantenservice. Ik kreeg een gevoel dat ik met een goede vriend sprak i.p.v. een medewerker van Monuta. Heel erg plezierig en zeer betrokken. Ook Guido heeft het geweldig gedaan. Ik zou geen enkel negatief bericht kunnen plaatsen wat Monuta betreft. Dat geldt niet voor crematorium Twente. Daar heb ik wel aanmerkingen op.

Proactief

Door de uitvaartleider werd erg goed geluisterd naar onze wensen en werd er ook proactief meegedacht.

Steun en ruimte

Uw medewerker Guido was erg prettig en begripvol en heeft hij ons alle steun en ruimte gegeven.