Recensies

Uw mening is belangrijk voor mij. Daarom vraag ik u op een gepast moment naar wat u van mijn dienstverlening vindt. Een aantal van deze ervaringen mag ik op mijn website plaatsen. U leest de recensies hier. Wilt u ook iets schrijven over mijn dienstverlening in de gemeenten Almelo, Tubbergen en Twenterand? Dan kunt u ook zelf een bericht achterlaten. Alvast hartelijk dank!

Respectvol en correct

X Respectvol behandelen van de overledene X Hr Steenis juiste toon en uiterst correcte serviceverlening

Aangenaam

Ik werd prima en op een aangename wijze gesteund!

Mijn erkentelijke dank

De informatie betreffende de dienstverlening, keuze van graflokatie, de kosten en het gehele uitvaartproces verliep ordelijk en naar mijn tevredenheid, ondanks het gemis om voorgoed afscheid te moeten nemen van je dierbare, vormde de uitvaartplechtigheid een kleine troost daarbij. Mijn erkentelijke dank daarvoor.

We zijn erg tevreden

Dhr Guido Steenders heeft de uitvaart geregeld. Wij zijn zeer tevreden over zijn handelen, betrokkenheid en menselijkheid. Erg fijne man.

dhr

Guido, bedankt voor de prettige en liefdevolle verzorging van mijn moeders crematie. Je ben heel betrokken, en geeft op je eigen rustige, en perfecte manier informatie van het begin tot en met het einde. Het mooist vonden wij hoe jij omgaat met kleine kinderen,alles kan en mag. Ik kan alleen maar zeggen, en hopen, dat je je werk nog heel lang mag,en wil doen.. Dank je wel !!

Zeer prettig ervaren

Ik vond de wijze waarop Dhr. Steennis alles regelde zeer prettig.

Soms te uitgebreid

De toelichting die gegeven werd was in mijn ogen te uitgebreid. In sommige gevallen kan vooraf al gevraagd worden of men al een idee heeft, dit slaat bv. op de mogelijkheden voor de verstrooiing.

Super begeleiding en zorg

De zorg en begeleiding voor en tijden de uitvaart super was

Alles uitstekend geregeld

Guido heeft het allemaal uitstekend geregeld, zonder opdringerig te zijn. Vriendelijk.

De uitvaartverzorger heeft het super gedaan!

De uitvaartverzorger was snel ter plaatse in het verpleeghuis, waar mijn moeder was overleden. Hij was geduldig, accuraat, gaf goed advies en kwam zijn afspraken na. De door hem aanbevolen bakker die de broodjes en de soep verzorgde en de aanbevolen bloemist en drukker hebben goed werk geleverd. De uitvaart leidde hij op een persoonlijke, niet uitsluitende zakelijke wijze.