Recensies

Uw mening is belangrijk voor mij. Daarom vraag ik u op een gepast moment naar wat u van mijn dienstverlening vindt. Een aantal van deze ervaringen mag ik op mijn website plaatsen. U leest de recensies hier. Wilt u ook iets schrijven over mijn dienstverlening in de gemeenten Almelo, Tubbergen en Twenterand? Dan kunt u ook zelf een bericht achterlaten. Alvast hartelijk dank!

Respectvol en zorgvuldig

Alles respectvol afgehandeld

Afscheid met een goed gevoel

Het afscheid was heel erg mooi, mede door de persoonlijke verzorging van Guido Steennis. Ik kijk er met een heel mooi en goed gevoel op terug. m.v.g I.Nijhuis

Goed gevoel

Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad met uw klantenservice. Ik kreeg een gevoel dat ik met een goede vriend sprak i.p.v. een medewerker van Monuta. Heel erg plezierig en zeer betrokken. Ook Guido heeft het geweldig gedaan. Ik zou geen enkel negatief bericht kunnen plaatsen wat Monuta betreft. Dat geldt niet voor crematorium Twente. Daar heb ik wel aanmerkingen op.

Proactief

Door de uitvaartleider werd erg goed geluisterd naar onze wensen en werd er ook proactief meegedacht.

Steun en ruimte

Uw medewerker Guido was erg prettig en begripvol en heeft hij ons alle steun en ruimte gegeven.

In alles goed begeleid

De persoonlijkheid tegenover de nabestaanden. Het altijd kunnen bereiken van de uitvaartbegeleider. De momenten waarop de begeleider orde in de chaos schept. De hulp die je krijgt als je niet weet wat er gebeuren moet.

Fijne communicatie

Goede begeleiding, vooral de communicatie liep erg makkelijk en direct.

Heel tevreden

Wij waren zeer tevreden over Monuta en de uitvaartverzorging. Hartelijk bedankt.

Respectvol en correct

X Respectvol behandelen van de overledene X Hr Steenis juiste toon en uiterst correcte serviceverlening

Aangenaam

Ik werd prima en op een aangename wijze gesteund!