Recensies

Uw mening is belangrijk voor mij. Daarom vraag ik u op een gepast moment naar wat u van mijn dienstverlening vindt. Een aantal van deze ervaringen mag ik op mijn website plaatsen. U leest de recensies hier. Wilt u ook iets schrijven over mijn dienstverlening in de gemeenten Almelo, Tubbergen en Twenterand? Dan kunt u ook zelf een bericht achterlaten. Alvast hartelijk dank!

In alles goed begeleid

De persoonlijkheid tegenover de nabestaanden. Het altijd kunnen bereiken van de uitvaartbegeleider. De momenten waarop de begeleider orde in de chaos schept. De hulp die je krijgt als je niet weet wat er gebeuren moet.

Fijne communicatie

Goede begeleiding, vooral de communicatie liep erg makkelijk en direct.

Heel tevreden

Wij waren zeer tevreden over Monuta en de uitvaartverzorging. Hartelijk bedankt.

Respectvol en correct

X Respectvol behandelen van de overledene X Hr Steenis juiste toon en uiterst correcte serviceverlening

Aangenaam

Ik werd prima en op een aangename wijze gesteund!

Mijn erkentelijke dank

De informatie betreffende de dienstverlening, keuze van graflokatie, de kosten en het gehele uitvaartproces verliep ordelijk en naar mijn tevredenheid, ondanks het gemis om voorgoed afscheid te moeten nemen van je dierbare, vormde de uitvaartplechtigheid een kleine troost daarbij. Mijn erkentelijke dank daarvoor.

We zijn erg tevreden

Dhr Guido Steenders heeft de uitvaart geregeld. Wij zijn zeer tevreden over zijn handelen, betrokkenheid en menselijkheid. Erg fijne man.

dhr

Guido, bedankt voor de prettige en liefdevolle verzorging van mijn moeders crematie. Je ben heel betrokken, en geeft op je eigen rustige, en perfecte manier informatie van het begin tot en met het einde. Het mooist vonden wij hoe jij omgaat met kleine kinderen,alles kan en mag. Ik kan alleen maar zeggen, en hopen, dat je je werk nog heel lang mag,en wil doen.. Dank je wel !!

Zeer prettig ervaren

Ik vond de wijze waarop Dhr. Steennis alles regelde zeer prettig.

Soms te uitgebreid

De toelichting die gegeven werd was in mijn ogen te uitgebreid. In sommige gevallen kan vooraf al gevraagd worden of men al een idee heeft, dit slaat bv. op de mogelijkheden voor de verstrooiing.