Recensies

Uw mening is belangrijk voor mij. Daarom vraag ik u op een gepast moment naar wat u van mijn dienstverlening vindt. Een aantal van deze ervaringen mag ik op mijn website plaatsen. U leest de recensies hier. Wilt u ook iets schrijven over mijn dienstverlening in de gemeenten Almelo, Tubbergen en Twenterand? Dan kunt u ook zelf een bericht achterlaten. Alvast hartelijk dank!

dhr

Guido, bedankt voor de prettige en liefdevolle verzorging van mijn moeders crematie. Je ben heel betrokken, en geeft op je eigen rustige, en perfecte manier informatie van het begin tot en met het einde. Het mooist vonden wij hoe jij omgaat met kleine kinderen,alles kan en mag. Ik kan alleen maar zeggen, en hopen, dat je je werk nog heel lang mag,en wil doen.. Dank je wel !!

Zeer prettig ervaren

Ik vond de wijze waarop Dhr. Steennis alles regelde zeer prettig.

Soms te uitgebreid

De toelichting die gegeven werd was in mijn ogen te uitgebreid. In sommige gevallen kan vooraf al gevraagd worden of men al een idee heeft, dit slaat bv. op de mogelijkheden voor de verstrooiing.

Super begeleiding en zorg

De zorg en begeleiding voor en tijden de uitvaart super was

Alles uitstekend geregeld

Guido heeft het allemaal uitstekend geregeld, zonder opdringerig te zijn. Vriendelijk.

De uitvaartverzorger heeft het super gedaan!

De uitvaartverzorger was snel ter plaatse in het verpleeghuis, waar mijn moeder was overleden. Hij was geduldig, accuraat, gaf goed advies en kwam zijn afspraken na. De door hem aanbevolen bakker die de broodjes en de soep verzorgde en de aanbevolen bloemist en drukker hebben goed werk geleverd. De uitvaart leidde hij op een persoonlijke, niet uitsluitende zakelijke wijze.

Perfecte organisatie

Dhr Guido steennis heeft alles perfect begeleid. En ik kan zeker niet zeggen. Dit hadden we Mischien anders moeten doen.

Een persoonlijk en waardig afscheid

Beste Guido, ik wil je via deze manier nogmaals bedanken voor alles. Mede dankzij jou kunnen wij terugkijken op een mooie, memorabele dag op 22 december, waarop mijn moeder, mijn zusje, onze familie en ik op een waardige en persoonlijke wijze afscheid hebben genomen van mijn vader. De wijze waarop jij alles hebt geregeld was bijzonder professioneel, warm en betrokken. Je bracht orde, rust en een luisterend oor wat heel veel steun gaf in deze periode, dat vonden we erg fijn.

Het contact was vertrouwd

Vanaf begin tot eind goed en vertrouwd gevoel. Zeer betrokken bij de situatie en meedenkend.

Alles tot in de puntjes verzorgd

Alles is tot in de puntjes verzorgt en afgewikkeld door een zeer sympathieke medewerker.