Uitvaartverzorger

Er zijn diverse redenen waarom u mij als uitvaartverzorger nodig kunt hebben. Misschien wilt u al het een en ander op papier zetten voor uw eigen uitvaart. Maar het kan ook zijn dat u het afscheid voor een dierbare moet gaan regelen. In beide gevallen sta ik voor u klaar. Een uitvaart regelen is vaak heel persoonlijk. En dan is het wel zo fijn om steeds contact te hebben met dezelfde uitvaartverzorger. Wanneer u voor Monuta Guido Steennis kiest, heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Ik ben er voor u als u een uitvaartverzorger nodig heeft in de gemeenten Almelo, Tubbergen en Twenterand. Op verzoek ben ik ook daarbuiten werkzaam als uitvaartondernemer. 

Werken als uitvaartondernemer, betekent voor mij op een toegankelijke en informele, maar respectvolle manier, betekenisvol werk kunnen doen. Een beroep waarbij ik mensen kan helpen en ondersteunen in een moeilijke tijd in hun leven.

Ik adviseer u en sta u bij...

Ik ben er voor u en adviseer u en sta u bij met praktische kennis en ervaring. Daar waar nodig of gewenst, neem ik u het werk uit handen. Zo geven we samen vorm aan een persoonlijk en stijlvol verzorgd afscheid, passend bij wie uw dierbare was. Een dag waar u ondanks het verdriet, met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Mijn werkgebied omvat...

Ik verzorg uitvaarten in de gemeenten Almelo, Tubbergen en Twenterand en op verzoek ook daarbuiten. Voor het melden van een overlijden kunt u mij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Ook als u elders of niet verzekerd bent, kan ik u van dienst zijn.

Heeft u vragen of wilt u advies..

U kunt ook een beroep op mij doen wanneer u kosteloos en vrijblijvend advies wil op het gebied van uitvaartzorg. Ook kan ik u helpen bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. U kunt mij bellen op 0546 - 81 42 89, als u gebruikt wilt maken van mijn diensten als uitvaartverzorger in de gemeenten Almelo, Tubbergen of Twenterand.

Waarom Monuta Guido Steennis?

  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Toegankelijk, informeel en persoonlijk
  • Stijlvol en verzorgd
  • Kleinschalig en lokaal
  • Maatwerk afgestemd op de wensen van uw dierbare en uzelf

Werkgebied

Almelo, Aadorp, Mariaparochie, Harbrinkhoek, Bornerbroek, Tubbergen, Vasse, Hezingen, Mander, Manderveen, Albergen, Fleringen, Reutum, Haarle, Bruinehaar, Geesteren, Langeveen, Westerhaar-Vriezenveensewijk