Uitvaartverzorger

Er zijn diverse redenen waarom u mij als uitvaartverzorger nodig kunt hebben. Misschien wilt u al het een en ander op papier zetten voor uw eigen uitvaart. Maar het kan ook zijn dat u het afscheid voor een dierbare moet gaan regelen. In beide gevallen sta ik voor u klaar. Een uitvaart regelen is vaak heel persoonlijk. En dan is het wel zo fijn om steeds contact te hebben met dezelfde uitvaartverzorger. Wanneer u voor Monuta Guido Steennis kiest, heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Ik ben er voor u als u een uitvaartverzorger nodig heeft in de gemeenten Almelo, Tubbergen en Twenterand. Op verzoek ben ik ook daarbuiten werkzaam als uitvaartondernemer. 

Guido Steennis

Uitvaartverzorger

Werken als uitvaartondernemer, betekent voor mij op een toegankelijke en informele, maar respectvolle manier, betekenisvol werk kunnen doen. Een beroep waarbij ik mensen kan helpen en ondersteunen in een moeilijke tijd in hun leven.

Meer over mij

Bas Bakker

Uitvaartassistent en back-office

Als uitvaartassistent draag ik zorg voor een warm welkom van de nabestaanden en hun gasten op de dag van de uitvaart. Van het moment van binnenkomst, in een voor hen vaak vreemde omgeving, tot aan het vertrek. Daarnaast verzorg de administratie en ondersteun ik Guido in de bedrijfsvoering van onze uitvaartonderneming.

Meer over mij

Waarom Monuta Guido Steennis?

  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Toegankelijk, informeel en persoonlijk
  • Stijlvol en verzorgd
  • Kleinschalig en lokaal
  • Maatwerk afgestemd op de wensen van uw dierbare en uzelf

Werkgebied

Almelo, Aadorp, Mariaparochie, Harbrinkhoek, Bornerbroek, Tubbergen, Vasse, Hezingen, Mander, Manderveen, Albergen, Fleringen, Reutum, Haarle, Bruinehaar, Geesteren, Langeveen, Westerhaar-Vriezenveensewijk