Uitvaartverzorging

023 - 526 26 96 24/7 bereikbaar

Voor inwoners van Haarlem, zeker voor wie hier geboren en getogen is, is het fijn dat uitvaartverzorging in Haarlem en dus dicht bij huis plaatsvindt. Onze uitvaartverzorgers hebben een connectie met de stad en een groot netwerk. Doordat het uitvaartcentrum in het midden van de stad gevestigd is, zijn wij een vast gezicht in de stad. Wij hebben oprecht, persoonlijk contact met u als nabestaande. Onze nauwe band met de stad zorgt ervoor dat wij goed weten wat de mogelijkheden zijn voor uitvaartverzorging in Haarlem. Wij helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen of een vrijblijvende afspraak maken: 023 - 526 26 96.

“De manier waarop ze met je omgaan: troostvol.” – mevrouw Hillenaar-Kralt

Persoonlijke rouwkaart

De rouwkaart is de laatste berichtgeving over uw dierbare. Daarom is het belangrijk om deze zo persoonlijk mogelijk te maken. Wij helpen u graag, niet alleen met ons grote assortiment met voorbeelden, maar ook met een kaart die volledig door u vormgegeven is. Bijvoorbeeld een kaart met het levensmotto van uw overleden dierbare, een persoonlijk gedicht of een foto. Een lokale drukker maakt vaak dezelfde dag nog uw kaart en wij helpen u met de verzending.

Dragers

Bij onze uitvaartverzorging in Haarlem worden wij tijdens uitvaarten bijgestaan door jonge dragers, met een leeftijd tussen de twintig en dertig jaar oud. In combinatie met het schouderdragen geeft dit een mooie en waardige uitstraling aan een uitvaart. De dragers begeleiden uw dierbare op een stijlvolle manier naar zijn of haar laatste rustplaats. Het team van dragers zijn studenten die dit werk naast hun studie doen. De drager doorloopt altijd eerst onze interne training. Daarbij worden alle facetten van het werk besproken en getraind. De dragers zijn professioneel, vriendelijk en hebben oog voor detail.

Een persoonlijke kist

Wanneer u kiest voor een persoonlijke uitvaartkist, is er veel mogelijk. Waar hield de overledene van? Bijvoorbeeld van een bepaalde kleur? Van sjiek of eenvoudig? Wilt u liever iets robuusts, dan is een kist van steigerhout een mooi voorbeeld. Wij spuiten de uitvaartkist in elke gewenste RAL-kleur, ook als het overlijden zeer onverwacht komt. Als het gaat om de kosten van de uitvaartverzorging, dan is een kist ook een kostenpost waar u op kunt besparen. Een kist is ook niet per se noodzakelijk bij begraven of cremeren. U kunt ook kiezen voor een mooie wade, rieten mand of wilgenbaar. Zelf de kist beschilderen of de kleinkinderen op de kist laten tekenen, kan helpen bij de rouwverwerking. Dit geeft u rust en de tijd om na te denken.

“Vanaf de eerste binnenkomst had ik het gevoel dat het allemaal wel goed zou komen. Dat was voor mij het belangrijkste.” – meneer Zijta

Catering

Na afloop van een condoleance of plechtigheid beidt Monuta John Bres de gelegenheid om na te praten onder het genoten van een kopje koffie of thee en iets lekkers.  De cateringmogelijkheden zijn heel uitgebreid. Van koffie met cake tot een tapasbuffet.  Bespreek uw wensen daarom vooral met ons. Zo geven geven wij samen met u invulling aan een passend en persoonljik afscheid. 

Bekijk onze cateringflyer.

Wilt u meer weten?

Op deze pagina vertellen wij u in een notendop meer over onze uitvaartverzorging in Haarlem en de kosten van onze uitvaarverzorging. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Wij helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen of een vrijblijvende afspraak maken: 023 - 526 26 96.

Waarom Monuta John Bres?

  • Meelevend en betrokken
  • Dag en nacht bereikbaar
  • Afscheid nemen op maat
  • Uw wensen vertaald naar een liefdevolle herinnering
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Haarlem e.o.