Ieder mens is uniek en daar hoort een persoonlijke uitvaart bij. Samen met de nabestaanden wil ik zorgdragen voor een mooi afscheid en een blijvende herinnering. 

De steun mogen zijn bij iedere uitvaart. Dat is mijn drijfveer om als uitvaartbegeleider bij Monuta te werken. Pas wanneer men er zelf mee te maken krijgt, komt het besef hoe belangrijk een goed verzorgde uitvaart is. In korte tijd moeten er allerlei praktische zaken worden geregeld, mijn persoonlijke en professionele begeleiding maken het afscheid niet minder verdrietig, maar verlichten wel. 

Een afscheid wordt mooi en sfeervol als het persoonlijk is met herkenbare details, graag vul ik dit samen met u in. Niets is standaard, want iedereen is uniek.  

Als geboren Haarlemse ben ik bekend in deze regio. Ik kan u informeren over de verschillende mogelijkheden en samen met u een persoonlijk afscheid vormgeven. Het werken als uitvaartverzorger is ontzettend waardevol, dankbaar en af en toe ook heel intens. Ik ben in mijn functie verantwoordelijk voor het regelen en begeleiden van de uitvaart. Vanaf het eerste gesprek – vlak na het overlijden – tot aan de nazorg. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat het afscheid zo bijzonder en prettig mogelijk verloopt. 

Wilt u meer van mij of mijn werkwijze weten? Neemt u dan gerust eens contact met mij op.