Waarom Monuta Haveman?

  • Een luisterend oor
  • Samen de uitvaart vorm geven
  • Ervaren in kinderuitvaarten
  • Betrokken en empatisch
  • Keurmerk Uitvaartzorg

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,0
Gebaseerd op 82 recensies

Welkom bij Monuta Haveman - Uitvaart Assen

Als uw partner, vriend(in) of familielid overlijdt, komt er veel op u af. Door het verdriet staat uw hoofd vaak niet naar de praktische zaken die bij een overlijden komen kijken. Monuta Haveman helpt u in deze moeilijke periode graag bij het verzorgen van een passend afscheid. Wij vinden het belangrijk dat u met een heel goed gevoel terugkijkt op het afscheid van uw dierbare, want daar gaat het om.

Uitvaartcentrum

De Boskamp in Assen voor een uitvaart in Assen en omgeving maken wij regelmatig gebruik van de faciliteiten van uitvaartcentrum De Boskamp in Assen. Een prachtig gelegen pand in een groene, bosrijke omgeving, dat modern en smaakvol is ingericht. Het is hier mogelijk om uw overleden dierbare op te laten baren in een van de 24-uurs kamers, die u in staat stelt om tot de uitvaart uw dierbare op elk gewenst moment van de dag, zo vaak te bezoeken als u wilt.

Als uw kind overlijdt

Eén van de specialismen van Marga Haveman is kinderuitvaarten. Wanneer een kind overlijdt, staat de wereld volledig op z’n kop. Zij helpt u graag daar waar nodig en gewenst om een liefdevol afscheid te verzorgen. Dit hoeft niet allemaal in één keer. Omdat zij dagelijks contact heeft met u, krijgt het afscheid in enkele dagen steeds meer vorm.

Neem gerust contact op

Op deze website vindt u meer informatie over onze werkwijze. Bel of mail ons gerust als u (vrijblijvend) een persoonlijk gesprek wilt over onze werkwijze en de mogelijkheden voor een uitvaart in Assen en omgeving. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 0592 - 39 83 35.