Mijn naam is André Bakker en ik ben geboren en getogen in Broek op Langedijk. Na een lange tijd als manager in de tuinbouwsector werkzaam te zijn geweest, vond ik het tijd worden om in plaats van mensen aan te sturen, mensen te ondersteunen als uitvaartverzorger. In mijn vrije tijd maak ik muziek, sport ik veel en wandel ik graag. 

Grensgebied tussen de randstad en het platteland 

Het mooie aan de regio Heerhugowaard vind ik de rust van het platteland in combinatie met alle gemakken die de randstad te bieden heeft. Dit is het grensgebied tussen de randstad en het platteland.

Buiten de gebaande paden

In mijn werk als uitvaartverzorger in Heerhugowaard en omgeving, maak ik het verschil door goed te luisteren naar de nabestaanden en bij het vormgeven van de uitvaart een net wat andere insteek te hebben dan wat standaard is. Ik kijk graag wat verder en treed buiten de gebaande paden.   

Een waardevol afscheid

Als uitvaartondernemer vind ik het belangrijk om respect naar elkaar te hebben en wanneer een familie met volle tevredenheid en een goed gevoel terug kan kijken op een mooi en waardevol afscheid van hun dierbare. 

Wilt u meer weten?

Monuta Bakker is er voor u, ook als u niet of elders bent verzekerd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Heerhugowaard en omgeving? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben telefonisch bereikbaar via 072 - 531 40 07.