Monuta Herma Pijfers behaalt Keurmerk Uitvaartzorg

KAAG, 30 augustus 2016 – Monuta Herma Pijfers uit Kaag heeft het Keurmerk Uitvaartzorg behaald. Dit heeft de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg besloten aan de hand van een positief auditrapport. Het Keurmerk Uitvaartzorg garandeert dat een uitvaartverzorger aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet.

Positief auditrapport
Dat de verschillende kwaliteitsaspecten bij Monuta Herma Pijfers in orde zijn, blijkt ook het rapport van de stichting. De uitvaartondernemer scoort goed als het gaat om het maken van heldere afspraken en de organisatie en uitvoering van de uitvaart.

Trotse uitvaartondernemer
Met het Keurmerk Uitvaartzorg onderscheidt Monuta Herma Pijfers  zich van vele andere zelfstandige ondernemers in de uitvaartbranche. Uitvaartverzorger Herma Pijfers: “Ik ben ook heel trots op het behalen van het keurmerk. Uiteraard zet ik me ervoor in om ook in de toekomst deze hoge kwaliteit van begeleiding te kunnen blijven leveren en garanderen.”

Tevreden klanten
Ook klanten waarderen de dienstverlening van Herma Pijfers. In een klanttevredenheidsonderzoek geven zij gemiddeld een beoordeling van een 9. Herma Pijfers: “En dankzij het Keurmerk Uitvaartzorg kunnen we nabestaanden garanderen dat wij een deskundige en betrouwbare organisatie zijn, die de uitvaart van hun overleden dierbare naar wens verzorgt”.

Video Keurmerk Uitvaartzorg
In het onderstaande filmpje wordt uitgelegd waar het Keurmerk Uitvaartzorg voor staat.
 

Reactie toevoegen