Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 468 150
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Herten gemiddeld met een 9.8

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 4 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Herten

Monuta in Herten wil een afscheid met een goed gevoel mogelijk maken, voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Want bij het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. U moet in korte tijd veel regelen, en tegelijkertijd wilt u ook in alle rust afscheid nemen. Wij begrijpen dat. Samen zorgen we voor een passende uitvaart, een afscheid dat past bij wie uw dierbare was. Er is daarbij meer mogelijk dan u denkt. Denk bijvoorbeeld aan speciaal rouwvervoer, maar ook aan een afscheid in het favoriete restaurant van uw dierbare. Onze uitvaartverzorgers hebben een groot inlevingsvermogen, weten precies wat de plaatselijke mogelijkheden zijn en kennen de lokale gebruiken. Neemt u gerust contact met u op als u een uitvaart wilt regelen of even kennis wilt maken.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta uitvaartcentrum Herten locatie
Uitvaartcentrum
Natronchemieweg 2
6049 CN Herten
Wij kunnen voor ieder budget een uitvaart verzorgen. Bel ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Uitvaartverzorger Paul Beurskens
Uitvaartverzorger

Paul

Beurskens

Lees meer over Paul
Image
Uitvaartverzorger Angeline Geeraets
Uitvaartverzorger

Angeline

Geeraets

Lees meer over Angeline
Image
Ron van Pol Monuta
Uitvaartverzorger

Ron

van Pol

Lees meer over Ron
Image
Monuta Herten

Uitvaartcentrum Herten

Voor een uitvaart in Herten staat het team van Monuta voor u klaar. U vindt ons moderne uitvaartcentrum aan de Natronchemieweg 2. Rondom het uitvaartcentrum is voldoende parkeergelegenheid. Het is mogelijk om in het uitvaartcentrum uw overleden dierbare op te baren in een van onze twee rouwkamers. U kunt in ons uitvaartcentrum in alle rust afscheid nemen van uw overleden dierbare.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Nederweert, Ospel, Kelpen-Oler, Stramproy, Roermond, Herten, Posterholt, Vlodrop, Weert, Ell, Haler, Hunsel, Ittervoort, Neeritter, Thorn, Wessem, Montfort, Swalmen, Melick, Herkenbosch, Sint Odilienberg, Haelen, Buggenum, Nunhem, Horn, Neer, Roggel, Heibloem, Leveroy, Heythuysen en Baexem.
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Herten. Waar kan ik terecht?
U kunt bij Monuta terecht wanneer u op zoek bent naar een uitvaartcentrum in Herten. U vindt ons uitvaartcentrum aan de Natronchemieweg 2. Ons uitvaartcentrum heeft voldoende parkeergelegenheid en heeft een moderne uitstraling. Ons uitvaartcentrum heeft twee ruime rouwkamers vanwaar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare.
Mag ik de overledene zelf verzorgen?
U mag de overledene zelf, of samen met de uitvaartverzorger, wassen en kleden. Samen met een aantal andere handelingen noemen we dit de laatste verzorging. U kunt er ook bij aanwezig zijn en alleen toekijken. Het zelf verzorgen van de overledene kan steun bieden in het rouwverwerkingsproces. In bepaalde culturen is het heel gebruikelijk dat nabestaanden de overledene zelf de laatste verzorging geven.