Uitvaart regelen Herten

0475 - 468 150 24/7 bereikbaar

Monuta Herten doet er alles aan om een passend afscheid te verzorgen in de regio van Roermond. Uw wensen staan centraal en vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Wij denken dan ook graag met u mee en dragen ideeën aan om uiteindelijk een uitvaart te regelen die past bij de wensen van de nabestaanden en bij wie de overleden dierbare was.

 

Bel bij overlijden 0475 - 468 150

Afspraak maken

Wat kunt u nu al voor uw eigen uitvaart regelen?

U kunt uw uitvaartwensen vastleggen, zodat uw nabestaanden straks niet met onverwachte vragen achterblijven. Het is ook mogelijk om samen met een uitvaartverzorger nu al vast te leggen hoe uw uitvaart er straks uit moet zien. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Monuta is als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar de steun bij ieder afscheid

Het is onze missie om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. Maakt u kennis met ons en ontvang een samenvatting van de afspraken en een transparante begroting van de kosten voor de uitvaartverzorging.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in regio Herten? Monuta Herten kent de plaatselijke mogelijkheden en lokale gebruiken. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak op telefoonnummer 0475 - 468 150 of per e-mail via herten@monuta.nl.

Waarom Monuta Herten?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Veel ervaring en bekend met lokale mogelijkheden en gebruiken
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Nederweert, Ospel, Kelpen-Oler, Stramproy, Roermond, Herten, Posterholt, Vlodrop, Weert, Ell, Haler, Hunsel, Ittervoort, Neeritter, Thorn, Wessem, Montfort, Swalmen, Melick, Herkenbosch, Sint Odilienberg, Haelen, Buggenum, Nunhem, Horn, Neer, Roggel, Heibloem, Leveroy, Heythuysen en Baexem.