Recensies

Uitstekende samenwerking

Onze uitvaartbegeleider, Paul Beurskens, straalde rust uit, luisterde goed maar de wensen van de familie, kwam met goede suggesties en indien er vragen of verzoeken waren, regelde hij dat direct. De communicatie en de samenwerking waren uitstekend.

Waardig en respectvol

Het ophalen van mijn man nadat hij overleden was zo waardig, zo respectvol, dat heeft mij en mijn gezin heel goed gedaan.

Zeer mooi gedaan

Daar er werkelijk niets is om aan te merken. Fijne begeleiding gehad. Onze keuzes werden gerespecteerd, niets werd opgedrongen en zo nodig werd er mee gedacht. Meermalen gebeld of er nog iets was waar ze ons bij konden helpen. De ritueel begeleiding was erg fijn en zeer mooi gedaan. De overledene was er goed in te herkennen. Met name Paul Beurskens was fijn in de omgang en zeer betrokken. Wij zijn zeer tevreden en zullen dat ook zeker uit dragen

Grote waardering

Paul Beurskens, namens de familie wil ik je graag nogmaals heel hartelijk danken voor de fantastische wijze waarop je, samen met jouw team, de uitvaart van onze moeder hebt verzorgd. Ik geef je enkele punten van feedback, zoals ik jouw begeleiding heb ervaren: Je straalt rust uit, wat heel belangrijk is op het moment vlak na het overlijden van een dierbare. Je luistert heel goed naar de wensen en verlangens van de nabestaanden. Je komt mede hierdoor met goede suggesties, zoals in ons geval met de keuze van de kist en de bloemen. Indien er vragen of verzoeken zijn pak je dat onmiddellijk op en regelt het, bijvoorbeeld met het bidprentje. Wat ik zelf erg heb gewaardeerd is, dat je de dag voor de begrafenis belde en vroeg of er nog vragen of wensen waren. Je communiceert dus goed met de familie. Tijdens en na de begrafenis had je goed oog voor je collega’s en de familie, zonder op de voorgrond te treden. Kortom, je hebt dit erg goed gedaan.

Goed contact

Hele fijne begeleiding en goed contact met Paul en Erwin gehad.

Aardig en begripvol

Medewerkers heel aardig en begripvol. Administratieve afhandeling werd compleet uit handen genomen en achteraf overzichtelijk gepresenteerd nadat alles vantevoren was doorgenomen. Sterke punten: Medewerkers houden zich aan de gemaakte afspraken. Erg snel met voorbeeldbrieven / kaarten. Er werd echt meegedacht.

Correct

Goed en correcte uitleg.

Onder de indruk

We waren erg onder de indruk van mevrouw Noorderzon.

Ruimte voor persoonlijke invulling

De dienstverlening was professioneel, betrokken en zakelijk tegelijk. Er werd ons veel werk uit handen genomen, en toch de ruimte gegeven voor persoonlijke invulling.

Wensen goed uitgevoerd

Omdat de betrokkenen (Paul Beurskens en Wendy Peeters) onze wensen goed en snel hebben uitgevoerd.