Recensies

Niets is te veel

Fijne begeleiding door Paul Beurskens, persoonlijk, er wordt de tijd genomen, wensen worden gevolgd, niets is te veel.

Prettige begeleiding

Wij zijn erg prettig benaderd door uitvaartverzorger Paul Beurskens. Ook fijn te ondervinden dat hij zo meeleefde met ons. De communicatie e.d. is goed verlopen.

Uitstekende service

Een 10 voor het gehele team vanwege de uitstekende service.

Zeer tevreden over de begeleiding

De betrokkenheid van Paul Beurskens was zeer goed.

Complimenten

Paul Beurskens luistert naar de wensen van de nabestaanden en probeert zoveel als mogelijk aan deze wensen te voldoen. Er wordt door het team zeer respectvol met de overledene omgegaan. Kortom Monuta neemt alle zorgen rondom de uitvaart van de nabestaanden over.

De begeleiding was heel fijn

Er werd door Paul Beurskens met aandacht naar onze vragen en wensen geluisterd en alles wat we wilden weten was bespreekbaar.

Ben echt blij hoe goed alles geregeld was

Er is veel uit handen genomen en de uitvaart is goed en verzorgd geregeld door Paul Beurskens. Communicatie verliep prima en heel zorgvuldig.

Duidelijk

Alles goed en duidelijk geregeld

Zorgeloos

Alle zorgen werden mij uit handen genomen en alles is tot in de puntjes verzorgd

Vriendelijk en sympathiek

Contact en gesprekken, door Paul Beurskens van Monuta, vondt thuis bij mijn moeder plaats en hij det ook de aangifte van vaders overleden voor haar bij de gemeente. Dat was zeer rustgevend voor mijn moeder! Alle medewerkers waren vriendelijk, sympatiek en behulpzaam ! Wij zijn zeer tevreden, omdat mijn moeder haar vrije keuze voor de uitvaartproducten had en omdat Paul Beurskens tijdens de gesprekken een goed voorstellingsvermogen voor vaders leven had, zodat hij door eigen creativiteit de uitvaartdienst voor Clemens Weiland met beelden, sieraad en woorden opsmukte.