Recensies

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Servicegericht

“Meeveren” in hetgeen de familie wenst. Bereikbaarheid is ruim.

Prettig

Prettige samenwerking, alles is bespreekbaar. Erg servicegericht.

Persoonlijk

We hebben de belangstelling naar het leven van de overledene als zeer prettig ervaren. Een heel duidelijke afstemming van de gang van zaken. En de zeer fijne , op de persoon afgestemde, uitvaart. Dank Paul en team.

Hartelijk!

Vier weken geleden overleed mijn vader vrij onverwacht,en onze keuze om Monuta de uitvaart te laten regelen,bleek een perfecte keuze! Er was heel erg veel ruimte voor eigen inbreng,ik heb mee mogen helpen mijn vader te verzorgen en op te baren,en daarbij ben ik geweldig ondersteund en ook opgevangen. Het was voor mij ook een goede manier om het verdriet te verwerken. Monuta heeft mij,mijn moeder en verdere familie geweldig bijgestaan in deze dagen,het was erg warm en hartelijk!! Chapeau!

Van lingen

De uitvaartververzorger heeft ons goed begleid en een mooie uitvaart verzorgd Wat wij wel even kwijt willen is dat wij van kessel naar kerkrade kwamen de uitvaartverzorger ons opwachte en koffie aanbood heel lief maar toen kwam een collega die het nodig vondt om te zeggen dat wij in de kamer van een andere familie zaten en de uitvaartbezorger in ons bijzijb behoorlijk op zijn nummer zette daar zaten wij bij met ons verdriet zeer ongepast

Lof!

Monuta laat je het gevoel houden zelf de touwtjes in handen te houden. En kende ik niemand bij Monuta, na afloop van alles wat met het afscheid te maken heeft voelt het of je er vrienden bij hebt gekregen. Alleen maar lof voor de organisatie.

Rots in de branding

Nicole Conradi was onze rots in de branding!! Vriendelijk, warm, altijd bereikbaar, meedenkend zijn een paar woorden die erg bij Nicole passen. Ook de andere medewerkers wisten op de juiste manier de spanning te doorbreken. Ook knap!

Tot in de puntjes geregeld

Omdat de medewerkers die ik ontmoet heb, alles tot in de puntjes en heel sereen verzorgen. Hetgeen voor de nabestaande een grote zorg wegneemt.

Prima communicatie

Uitstekende advisering. Prima communicatie. Transparant en meedenken over de kosten. Goed inlevingsvermogen.