Recensies

Erg goed begeleid

Zeer goede dienstverlening, vriendelijk, behulpzaam en altijd bereikbaar.

Speciaal

Het hele proces van begin tot eind, is gewoon geweldig door Monuta geregeld. Het idee dat wij altijd hadden van een uitvaartonderneming was dat het kill en zakelijk zou zijn, maar dit was absoluut niet het geval bij Monuta! Erwin Hovens en de dames van Monuta hebben ons zo ontzettend goed gesteund in deze moeilijk tijd. Niks was te veel voor Erwin, hij was altijd bereikbaar en had binnen een kwartier geregeld dat er een apart afscheidsmoment voor de cli?nten en collega's van mijn moeder ingepland kon worden. Voor de goede zorgen zowel voor, tijdens en na de crematie zijn wij Monuta, Erwin en de dames voor eeuwig dankbaar. Ook de spontane momenten, zoals een toast uitbrengen bij de kist van onze moeder, vonden wij zo bijzonder. De warmte en goede zorgen waarmee Erwin en de dames het afscheid van onze vrouw en moeder hebben geregeld zullen wij nooit vergeten en zij zullen daarom voor altijd een speciaal plekje in ons hart hebben. Daarom bevelen wij iedereen, maar dan ook echt iedereen, Monuta aan!

Vertrouwd

Monuta in de persoon van Erwin Hovens heeft mij in de meest moeilijke tijd van mijn leven onnoemelijk veel steun geboden. Tijdens mijn eerste nerveuze telefoontje, voelde het alsof ik met een hele dierbare vriend aan het praten was. Hij nam alle tijd voor me en het voelde echt zo ontzettend goed. Al snel volgde de eerste ontmoeting en... hetzelfde verhaal! Hij was zo ontzettend lief en geduldig en meelevend. Hij nam alle tijd voor me om de hele gang van zaken te bespreken. Alles kwam ter sprake: welke instanties ik moest informeren, het opbaren van mijn moeder, de crematie... alles! Wat ik ook heel fijn vond, was het feit dat ik mocht meehelpen met het verzorgen van mamma. Ik werd bij alles betrokken en mocht alles doen en laten wat ik aankon. De begeleiding in deze was geweldig en de liefde waarmee mijn moeder werd verzorgd (van het knippen van haar nagels tot het in model brengen van haar haar) was heel ontroerend om mee te maken. Het is inmiddels 6 maanden geleden maar ik wil zeer zeker nog een compliment maken aan de liefste van aller gastvrouwen Marion die me elke dag met zo ontzettend veel warmte ontving bij Monuta Wauben in Sittard. En dan het dagelijkse mailcontact met Erwin: geweldig! Prompte antwoorden, troostende woorden. Hij had altijd tijd voor me. Gaan mijn complimenten vervelen? Sorry dan, want ik ben nog niet klaar! De dag van de crematie, de ontvangst... het was warm, voelde goed en veilig. De dienst was fenomenaal zo mooi, ingetogen. Erwin droeg het lange levensverhaal van mijn moeder perfect voor. Het had niet beter gekund. Complimenten! Tot slot volgde de zware gang naar beneden. Ik kreeg een uitgebreide uitleg en... het was mooi. Ik ben dankbaar dat ik het allemaal van het prille begin tot het allerlaatste einde heb mogen meemaken. Dank daarvoor. Dus van mij een volmondig JA op de vraag of ik Monuta (in mijn geval in het bijzonder Erwin!) zou aanbevelen.

Vriendelijk

Vriendelijke en zorgvuldige begeleiding. Goed verzorgde rouwkamer. In de mis nette jonge dragers.

Persoonlijk

Persoonlijk en zeer betrokken

Oldtimer run

Hallo Paul, nog even een korte reactie over de 2e editie van de Monuta Oldtimer Run, het was alles bij mekaar een prachtig evenement. Ik denk dat hier voor af heel veel werk energie en tijd aan besteed is. Mijn passagier zoals Margriet en ik als chauffeur hebben met volle teugen genoten. Het korte verblijf bij Monuta was heel gezellig, het onderweg naar Vlodrop ook, maar het culinaire gedeelte was echt het hoogtepunt. Paul ik doe dit niet zo maar. Een compliment voor jou, en iedereen die hier aan heeft mee gewerkt, je moet immers het paard de haver geven die het verdiend. Groet, Sjra

Mooi

Dat de dood , het meest lugubere in het leven, hebben jullie heel mooi gemaakt.

Uitstekende samenwerking

Onze uitvaartbegeleider, Paul Beurskens, straalde rust uit, luisterde goed maar de wensen van de familie, kwam met goede suggesties en indien er vragen of verzoeken waren, regelde hij dat direct. De communicatie en de samenwerking waren uitstekend.

Waardig en respectvol

Het ophalen van mijn man nadat hij overleden was zo waardig, zo respectvol, dat heeft mij en mijn gezin heel goed gedaan.

Zeer mooi gedaan

Daar er werkelijk niets is om aan te merken. Fijne begeleiding gehad. Onze keuzes werden gerespecteerd, niets werd opgedrongen en zo nodig werd er mee gedacht. Meermalen gebeld of er nog iets was waar ze ons bij konden helpen. De ritueel begeleiding was erg fijn en zeer mooi gedaan. De overledene was er goed in te herkennen. Met name Paul Beurskens was fijn in de omgang en zeer betrokken. Wij zijn zeer tevreden en zullen dat ook zeker uit dragen