Recensies

Duidelijk

Alles goed en duidelijk geregeld

Zorgeloos

Alle zorgen werden mij uit handen genomen en alles is tot in de puntjes verzorgd

Goed inlevingsvermogen

Contact en gesprekken, met en door Paul Beurskens van Monuta, vond thuis bij mijn moeder plaats. Dat was zeer rustgevend voor mijn moeder! Alle medewerkers waren vriendelijk, sympathiek en behulpzaam! Wij zijn zeer tevreden omdat Paul tijdens de regelgesprekken een goed inlevingsvermogen voor vaders leven had, zodat hij door eigen creativiteit een mooie uitvaartdienst voor Clemens Weiland heeft neergezet.

Vriendelijk en sympathiek

Contact en gesprekken, door Paul Beurskens van Monuta, vondt thuis bij mijn moeder plaats en hij det ook de aangifte van vaders overleden voor haar bij de gemeente. Dat was zeer rustgevend voor mijn moeder! Alle medewerkers waren vriendelijk, sympatiek en behulpzaam ! Wij zijn zeer tevreden, omdat mijn moeder haar vrije keuze voor de uitvaartproducten had en omdat Paul Beurskens tijdens de gesprekken een goed voorstellingsvermogen voor vaders leven had, zodat hij door eigen creativiteit de uitvaartdienst voor Clemens Weiland met beelden, sieraad en woorden opsmukte.

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Servicegericht

“Meeveren” in hetgeen de familie wenst. Bereikbaarheid is ruim.

Prettig

Prettige samenwerking, alles is bespreekbaar. Erg servicegericht.

Persoonlijk

We hebben de belangstelling naar het leven van de overledene als zeer prettig ervaren. Een heel duidelijke afstemming van de gang van zaken. En de zeer fijne , op de persoon afgestemde, uitvaart. Dank Paul en team.

Hartelijk!

Vier weken geleden overleed mijn vader vrij onverwacht,en onze keuze om Monuta de uitvaart te laten regelen,bleek een perfecte keuze! Er was heel erg veel ruimte voor eigen inbreng,ik heb mee mogen helpen mijn vader te verzorgen en op te baren,en daarbij ben ik geweldig ondersteund en ook opgevangen. Het was voor mij ook een goede manier om het verdriet te verwerken. Monuta heeft mij,mijn moeder en verdere familie geweldig bijgestaan in deze dagen,het was erg warm en hartelijk!! Chapeau!

Van lingen

De uitvaartververzorger heeft ons goed begleid en een mooie uitvaart verzorgd Wat wij wel even kwijt willen is dat wij van kessel naar kerkrade kwamen de uitvaartverzorger ons opwachte en koffie aanbood heel lief maar toen kwam een collega die het nodig vondt om te zeggen dat wij in de kamer van een andere familie zaten en de uitvaartbezorger in ons bijzijb behoorlijk op zijn nummer zette daar zaten wij bij met ons verdriet zeer ongepast