Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 468 150

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Herten gemiddeld met een

9.8
5 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Herten aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Bedankt. Van mijn kant, tevredenheid. Duidelijke informatie

Meer lezen
Katarína Drabik
Venlo
16-12-2021
10

Ondanks de coronamaatregelen was alles precies zo geregeld zoals wij wilden

Meer lezen
mevrouw monique Dieteren
Sittard
04-10-2021
10

Vanaf melden overlijden tot na de crematie alles uitstekend verzorgd de begeleiding en het contact ben ik zeer tevreden en zeker in deze tijd met corona ook de verzorging van de overledene was uitstekend ze hebben ons alles uitgelegd en voor de verzorging werd toestemming gevraagd of ze bepaalde dingen mochten doen Ook de afscheidsdienst zijn we zeer tevreden over

Meer lezen
Johanna Vliegen
Echt
20-06-2021
10

Aan medewerkers van Monuta, Ik wil jullie bedanken voor de inzet van een prachtige, mooie uitvaart die plaats vond op 26 februari jl. We denken aan vooral de (kleine) dingen waarin jullie je onderscheiden. Hoe mooi is het om in een sfeervol verlichte kamer afscheid te kunnen nemen die mooi was aangekleed met bloemen vergezeld met een kaartje. Hoe fijn is het als er dubbele vragen gesteld worden(omdat we de kluts een beetje kwijt waren) er in alle vriendelijkheid en geduld opnieuw uitleg volgt. Hoe mooi is het als opgemerkt wordt dat personeel van Monuta zich stijlvol, ceremonieel en verzorgd presenteert. Hoe mooi is het dat de muziek die gekozen is met een persoonlijke link wordt ingeleid. Hoe mooi is het om in een fotorapportage het familieleven te zien van vroegere tijden waarbij inbreng van familie mogelijk was. Hoe mooi is het om een achternichtje met een blij gezicht te zien met een knuffeltje in haar armen en dan vervolgens meldt dat ze Francientje bij zich heeft. Hoe mooi is het als je na de uitvaart naast een achternichtje zit in de auto, op weg bent naar de laatste rustplaats, ze met trots een lees(werkboek) uit haar tas haalt en het boek laat zien en erover vertelt. Ze wijst op het witte armbandje dat ze draagt. Hoe mooi is het als de jongste kinderen mee kunnen helpen en bij de ingang van de poort al wachtend nog eens op het kaartje lezen voor welke zus en / of broer van Francine de fles is met de roos erin. Hoe mooi is het om te horen hoe een collega antwoord geeft op een vraag van een achterneefje die vragen stelt over de mechaniek van het (rol)systeem in de uitvaartauto. Het is mooi om een prachtig geleid leven door onze zus zo af te sluiten.

Meer lezen
Jet obers
Swalmen
31-03-2021
9

Alle wensen worden meegenomen en zoveel mogelijk persoonlijk gemaakt. Meedenken, goed luisteren en goed advies.

Meer lezen
Loes
Swalmen
17-01-2021

Alles perfect geregeld door Paul , zelfs nu in corona tijd

Meer lezen

mevrouw Steegh

Fijn contact met Paul Beurskens.

Meer lezen

Familie Maessen-Wolters

Goed geregeld en tot in de puntjes verzorgd door Paul

Meer lezen

mevrouw Janssen-Vossen

Paul gaf op alle vragen duidelijke antwoorden en wees op de voor- en nadelen de zaken die bij een uitvaart zich voordoen.

Meer lezen

Heer Broekhuizen

Ik heb zelf nog nooit zoiets gedaan of geregeld, maar zo wil ik ook gaan, zoals Paul het heeft geregeld. Dat heb ik al tegen mijn kinderen gezegd.

Meer lezen

Mevrouw Daniels

Ondanks de moeilijke periode, zowel het verlies als de corona tijd we enorm goed geholpen zijn en alle wensen ingewilligd zijn wat betreft de uitvaart.

Meer lezen

heer Jongen

De persoonlijke benadering en begeleiding van Monuta bij de voorbereiding en uitvaart van mijn vader was heel goed.

Meer lezen

heer Van Kooten

Betrokkenheid, discretie, goed advies.

Meer lezen

Mw van Alphen

Alles was netjes geregeld en afspraken werden goed nagekomen door Paul.

Meer lezen

Fam van Rensch

De fijne begeleiding door Paul Beurskens, veel begrip en een professionele aanpak.

Meer lezen

Mw Kuik