Recensies

Eerlijk, tijdig en accuraat

Geen minpunt te bedenken.

Bedankt Paul

Paul gaf op alle vragen duidelijke antwoorden en wees op de voor- en nadelen de zaken die bij een uitvaart zich voordoen.

Goed geregeld

Ik heb zelf nog nooit zoiets gedaan of geregeld, maar zo wil ik ook gaan, zoals Paul het heeft geregeld. Dat heb ik al tegen mijn kinderen gezegd.

Fijn dat jij er was

Wij kennen Paul persoonlijk en vonden het daarom erg fijn dat hij de uitvaart van mijn vader wilde verzorgen. Er werd veel rekening gehouden met onze persoonlijke wensen. Daarnaast dacht Paul mee, daar waar nodig. Wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Ook een groot compliment aan Petra die ons begeleid heeft in het rouwcentrum. Zij heeft dit met veel warmte gedaan.

We zijn jong en hadden -gelukkig- geen ervaring met een uitvaart/crematie. We zijn ontzettend goed geholpen en er is ons veel uit handen genomen. We hebben ook iedereen die we kennen laten weten hoe fijn het is om het hebben van een goede uitvaart verzekering. De meeste stonden er nmk niet bij stil dat er 1 veel geregeld moet worden en 2 het als je het zelf moet betalen vee geld kost

Dikke pluim

Heel fijne samenwerking met Erwin.Ook gastvrouw Esther krijgt een dikke pluim. Ondanks het geregel per telefoon,is vanaf het ophalen van mam tot en met de crematie alles tot in de puntjes verzorgd. We hebben allemaal een heel warm gevoel overgehouden.

Goed gecommuniceerd

Gezien de omstandigheden goed gecommuniceerd

Steun in bijzondere tijd

Ondanks de moeilijke periode, zowel het verlies als de corona tijd we enorm goed geholpen zijn en alle wensen ingewilligd zijn wat betreft de uitvaart

De persoonlijke benadering en begeleiding van Monuta bij de voorbereiding en uitvaart van mijn vader was heel goed.

Luisterend oor

Empathisch luisterend oor.