Uitvaart regelen Herten

Monuta Herten doet er alles aan om een passend afscheid te verzorgen. Uw wensen staan centraal en vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Wij denken dan ook graag met u mee en dragen idee├źn aan om uiteindelijk een uitvaart te regelen die past bij de wensen van de nabestaanden en bij wie de overleden dierbare was.

Wat kunt u nu al voor uw eigen uitvaart regelen?

U kunt uw uitvaartwensen vastleggen, zodat uw nabestaanden straks niet met onverwachte vragen achterblijven. Het is ook mogelijk om samen met een uitvaartverzorger nu al vast te leggen hoe uw uitvaart er straks uit moet zien. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Monuta is als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar de steun bij ieder afscheid

Het is onze missie om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. Maakt u kennis met ons en ontvang een samenvatting van de afspraken en een transparante begroting van de kosten voor de uitvaartverzorging.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in regio Herten? Monuta Herten kent de plaatselijke mogelijkheden en lokale gebruiken. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak op telefoonnummer 0475 - 468 150 of per e-mail via herten@monuta.nl.

Waarom Monuta Herten?

  • Uw wensen staan altijd centraal
  • Toegankelijke en persoonlijke benadering
  • Ruime aula en 24-uurskamers
  • Veel ervaring en bekend met lokale mogelijkheden en gebruiken
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Nederweert, Ospel, Kelpen-Oler, Stramproy, Roermond, Herten, Posterholt, Vlodrop, Weert, Ell, Haler, Hunsel, Ittervoort, Neeritter, Thorn, Wessem, Montfort, Swalmen, Melick, Herkenbosch, Sint Odilienberg, Haelen, Buggenum, Nunhem, Horn, Neer, Roggel, Heibloem, Leveroy, Heythuysen en Baexem.