Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 468 150

Uitvaartcentrum Herten

Goed afscheid nemen is heel belangrijk, juist in de laatste dagen voor de uitvaart. Het zijn namelijk de laatste momenten dat u uw dierbare nog kunt zien en aanraken. In ons uitvaartcentrum kunt u op uw manier en in uw eigen tempo afscheid nemen. Het uitvaartcentrum van Monuta in Herten is gevestigd in een modern pand. Het is mogelijk om in het uitvaartcentrum uw overleden dierbare op te baren en in alle rust afscheid te nemen.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta uitvaartcentrum Herten opbaren

Rouwkamers

Ons uitvaartcentrum in Herten beschikt over twee opbaarkamers. Vanuit deze opbaarkamers kunt u in alle rust afscheid nemen van uw overleden dierbare. De opbaarkamers zijn huiselijk ingericht en kunnen u in een hectische tijd waarin er veel op u afkomt wat rust geven. Een van de opbaarkamers is gekoppeld aan de koffiekamer, waarvan u gebruik kunt maken.

0475 - 468 150
Image
Monuta uitvaartcentrum Herten koffiekamer

Koffiekamer

In de koffiekamer kunt u zich met een groep van zo’n 10 familieleden in besloten kring voorbereiden op de plechtigheid. Samen drinkt u hier een kopje koffie of thee. Na de dienst kunt u in de koffiekamer ook nog even samen komen om wat te nuttigen.

0475 - 468 150
Image
Monuta uitvaartcentrum Herten aula

De aula en catering

De aula binnen het uitvaartcentrum van Monuta in herten biedt genoeg ruimte voor zo'n 75 zitplaatsen. Hier kunt u genodigden diverse lokale catering aanbieden. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

0475 - 468 150