Uitvaartverzorgers

De dienstverlening van ons zeer ervaren team kenmerkt zich door onze betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Onze uitvaartverzorgers zijn in het bijzonder bekend met alle plaatselijke mogelijkheden. Zij staan u graag bij om u tijdens deze moeilijke dagen optimaal te begeleiden, luisteren naar uw wensen, reiken ideeën aan en begeleiden u bij het maken van keuzes die op en rond de dag van de uitvaart samen de laatste herinnering vormen aan de overledene.

Paul Beurskens

Uitvaartverzorger

Na een overlijden is het belangrijk dat het afscheid op een waardevolle, persoonlijke en passende manier wordt ingevuld. Betrokken, integer, oprecht en empathisch, vier kernwaarden die karakteriserend voor mij zijn. Deze kernwaarden gebruik ik dagelijks om nabestaanden centraal te stellen en hen optimaal te voorzien van een goede dienstverlening. Door ze te informeren, adviseren en inspireren resulteert dit in een onvergetelijk afscheid met een goed gevoel en mooie herinneringen.

Meer over mij

Ron van Pol

Uitvaartverzorger

Met mijn ruime ervaring als uitvaartverzorger in de regio Maasgouw en Echt-Susteren, weet ik veel over de lokale gebruiken, mogelijkheden en afscheidslocaties.

Er voor u zijn op een van de moeilijkste momenten in het leven is mijn belangrijkste doel."

Meer over mij

Angeline Geeraets

Uitvaartverzorger

Afscheid nemen, een dierbare moeten loslaten, stapje voor stapje. Ik loop deze moeilijke weg graag met u mee. Een passend afscheid verzorgen, samen…stapje voor stapje.

''Kiek nog eine kier um. Hald mich leef in gedachte…''

‘n Stökske teks oet ein moeëj leedje, mennigein haet heej prachtige herinneringe aan, herinneringe die zoeë belangriek zien en nog belangrieker waere beej ‘t verlees van ‘ne dierbare.

Meer over mij

Waarom Monuta Herten?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Veel ervaring en bekend met lokale mogelijkheden en gebruiken
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Nederweert, Ospel, Kelpen-Oler, Stramproy, Roermond, Herten, Posterholt, Vlodrop, Weert, Ell, Haler, Hunsel, Ittervoort, Neeritter, Thorn, Wessem, Montfort, Swalmen, Melick, Herkenbosch, Sint Odilienberg, Haelen, Buggenum, Nunhem, Horn, Neer, Roggel, Heibloem, Leveroy, Heythuysen en Baexem.