Actueel

Klinische les: 'De laatste verzorging' - Buurtzorg Bennekom

Donderdag 31 maart heeft Monuta Hofrust een klinische les 'De laatste verzorging' verzorgd voor een aantal medewerkers van Buurtzorg Bennekom. De les werd kosteloos aangeboden om professionals en vrijwilligers in de dienstverlening kennis te laten maken of hun kennis verder uit te diepen op het gebied van de laatste verzorging van een overledene.

'Draag ook een steentje bij'

Monuta Hofrust reserveert vanuit hun eigen onderneming een bedrag bestemd voor goede doelen. Op deze manier dragen zij graag bij aan lokale initiatieven welke ter ondersteuning zijn van bijvoorbeeld zorg bij rouwverwerking, het kosteloos geven van lezingen of het beschikbaar stellen van troostkoffers aan scholen. Diederick en Bettine zijn op zoek naar nieuwe ideeën. Denkt u mee?

Goede doelen

Monuta Hofrust reserveert vanuit eigen onderneming maandelijks een bedrag bestemd voor goede doelen. Op deze manier dragen wij graag bij aan lokale initiatieven welke ter ondersteuning zijn van bijvoorbeeld zorg bij rouwverwerking, het kosteloos geven van lezingen of het beschikbaar stellen van troostkoffers aan scholen.

Daarnaast kunnen projecten en instellingen die te maken hebben met terminale of palliatieve zorg in aanmerking komen voor een donatie.

 

MAMAS

Geslaagde middag voor bewoners Machtella Somatiek

Een kleine delegatie van het koor the Joy uit Bennekom heeft in samenwerking met Monuta Hofrust op zaterdag 28 maart een optreden voor de bewoners van Machtella Somatiek en het Hospice verzorgd. Het thema was: Voor elk wat wils. Het werd een zeer geslaagde middag waarbij uiteraard ook meegezongen kon worden. De middag werd afgesloten met een gebakje en een drankje. Bewoners, organisatie, koor en alle begeleiders waren het er over eens dat deze middag voor herhaling vatbaar is.