'Draag ook een steentje bij'

Monuta Hofrust reserveert vanuit hun eigen onderneming een bedrag bestemd voor goede doelen. Op deze manier dragen zij graag bij aan lokale initiatieven welke ter ondersteuning zijn van bijvoorbeeld zorg bij rouwverwerking, het kosteloos geven van lezingen of het beschikbaar stellen van troostkoffers aan scholen. Diederick en Bettine zijn op zoek naar nieuwe ideeën. Denkt u mee?

Voor de lokale bevolking
Diederick legt uit: “Er wordt op maatschappelijk gebied al zoveel bezuinigd. Het leek ons mooi om op deze manier toch wat extra’s voor de lokale bevolking te doen.” Bettine vult aan: “Ik heb altijd veel vrijwilligerswerk gedaan. Nu heb ik daar niet zo veel tijd meer voor, maar ik hoop op deze manier toch een steentje bij te kunnen dragen.”

Ontroerde gezichten
“We merken dat de projecten echt gewaardeerd worden. En de blije en ontroerde gezichten, daar doen we het voor. Voor de kerst zorgden we bijvoorbeeld voor een gelegenheidskoor in diverse verzorgingstehuizen. Geheel in Dickensstijl zong het koor traditionele kerstliederen. Het publiek zat zichtbaar te genieten. Een oude man die door een hersenaandoening al jaren niet meer sprak, zong zelfs luidkeels mee, zo blij was hij!”

Op zoek naar nieuwe ideeën
“We willen hier natuurlijk lang mee doorgaan!”, vertelt Diederick. “We wonen en werken in de regio, maar kennen lang niet alles en iedereen. Heeft u een idee voor een goed doel vanuit onze regio, laat het ons weten. Zodat we met een nieuw project kunnen bijdragen aan de lokale omgeving.”

Heeft u een idee?

Laat het Monuta Hofrust weten! Vermeld ook uw motivatie: Waarom draagt u dit idee een warm hart toe? Uit alle inzendingen kiest het team Hofrust één of twee projecten die ze gaan uitwerken.
 

Stuur uw idee in

Reactie toevoegen