Recensies

Wij zijn pas tevreden als de familie dat ook is. Als zij met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid. Uw mening is dan ook heel belangrijk voor ons. Alle recensies over onze dienstverlening in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben we hier verzameld. U kunt ze nalezen en ook zelf een recensie achterlaten. We zijn erg benieuwd naar uw ervaring met onze dienstverlening. Alvast bedankt voor het schrijven van uw recensie!

Vlot en prettig

Snelle en adequate aanpak en prettige medewerkers

Meer dan een waardevol afscheid

Bert en Marian dachten goed met ons mee. Ze zijn dag en nacht bereikbaar, hebben alles keurig verzorgd, ook dingen waar je zelf op zo'n moment niet aan denkt. En alle papieren netjes in een map, erg overzichtelijk. Ik kijk terug op een geweldig afscheid, heb er echt een goed gevoel aan over gehouden. Ook de familie vond de uitvaart erg mooi ! Bert en Marian, ga zo door ! Dankjewel voor alles.

Monuta ziet de kleinste details

Monuta ziet zelfs de kleinste details waar je zelf op dat moment niet aan denkt

Eerbiedig afscheid

Zeer tevreden. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij hoefden zelf nergens achteraan. Er werd goed naar je geluisterd en ze dachten ook goed met ons mee. Wat vooral voor ons en de familie heel belangrijk was dat je alle tijd had om waardig afscheid te kunnen nemen, zoals het voor ons goed was. Wij kunnen nu met een heel fijn vredig gevoel terugkijken naar die periode dankzij Bert & Miriam. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen. Fam. Kleine Schaars

Zeer persoonlijk

Adviezen en begeleiding was zeer persoonlijk.

Wij zijn heel tevreden

Wij zijn netjes geholpen, alles is duidelijk uitgelegd en er was ruimte voor eigen inbreng. De contactpersonen stonden altijd voor ons klaar en waren goed bereikbaar.

Zorgvuldige behandeling

U wordt zorgvuldig behandeld en ze doet zijn best om alle je wenzen rond de uitvaart te voldaan.

Vol begrip en medeleven en veel steun ervaren/

Wij zijn erg tevreden met de goede verzorging van de uitvaart en het goede contact met Bert. Hij was vol begrip en medeleven. Daar hebben wij veel steun aan gehad. Daarvoor onze dank!

Alles was top in orde

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij hoefden zelf nergens achteraan. Het was allemaal prima geregeld.

De wens van de nabestaanden is leidend

Goede persoonlijke begeleiding, waarbij de wens van de nabestaanden leidend is.