Uitvaart regelen

Wanneer u een dierbare verliest, dan zult u de uitvaart moeten regelen. In de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe kan Monuta Holtmaat u dan bijstaan. Samen spreken we de keuzes door, die u zult moeten maken. Wilt u uw dierbare thuis opbaren of in een uitvaartcentrum? Kiest u voor een begrafenis of crematie? Monuta Holtmaat vindt het belangrijk dat een afscheid persoonlijk is en recht doet aan het leven van uw dierbare. Daar denken we graag met u over mee. We kennen de lokale mogelijkheden. Wilt u dat wij helpen om een uitvaart te regelen in de gemeente Raalte of Olst-Wijhe? Belt u dan naar 0572 - 35 26 27 of 06 – 20 44 40 74 (dag en nacht bereikbaar voor het melden van een overlijden).

 

Neem direct contact op om een overlijden te melden

Uitvaartverzorging die u zoveel mogelijk ontzorgt

Voor ons als uitvaartverzorger is het belangrijk dat u met een goed gevoel kunt terugkijken op het afscheid van uw dierbare. Daarom spreken we alles goed met u door. Ook krijgt u van ons een kostenbegroting en een draaiboek voor de uitvaart . Dat geeft u het vertrouwen dat alles goed geregeld is. U hoeft zich nergens druk om te maken. Laat ons alles rondom de uitvaartverzorging voor u regelen, dan kunt u zich richten op het nemen van afscheid. U hoeft de rouwkaarten bijvoorbeeld niet zelf op de bus te doen, dat doen wij voor u.

 

Alles wordt geregeld en het is echt ontzorgen. - dhr. Braakhekke

Veel keuze in begraafplaatsen Raalte en Olst-Wijhe

Heeft u dierbare voor een begrafenis gekozen? Of wilt u een begrafenis regelen voor uw dierbare? Dan kunnen wij u daarmee helpen. In de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe zijn enkele algemene begraafplaatsen en meerdere bijzondere begraafplaatsen die verbonden zijn aan een kerkelijke instelling. Hier mag niet iedereen zomaar begraven worden. Wanneer u dat wilt, kunnen we u hier meer over vertellen. Datzelfde geldt voor de vele kerken in de omgeving. Wordt voor een begrafenis gekozen, dan vindt de uitvaart vaak plaats in een kerk. Dat mag natuurlijk ook, maar hoeft niet. Er zijn vele bijzondere uitvaartlocaties mogelijk in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe.

Diverse crematoria en mogelijkheden voor asbestemming

In onze regio wordt vaak gekozen voor een crematie. Hiervoor zijn diverse crematoria in de omgeving. Wij komen vaak in Crematorium Steenbrugge in Diepenveen dat vele mogelijkheden biedt. Crematorium Kranenburg in Zwolle ligt in een prachtige omgeving. En in Nijverdal bent u niet gebonden aan een tijd en heeft u dus alle rust en ruimte voor het afscheid. Maar ook op andere locaties kunnen we de uitvaart regelen. Ook na de crematie kunnen we u van dienst zijn, bijvoorbeeld met het kiezen uit de vele mogelijkheden voor asbestemming. Wordt het een urn, assieraad of toch verstrooien? Wij kunnen u dit helpen regelen.

 

We zijn erg tevreden over de manier hoe ze met de overledene omgaan en met de nabestaanden: met veel respect. - Gea Jonkers en familie

Voor iedereen een afscheid met een goed gevoel

Ongeachte uw budget of afkomst verzorgen wij graag een zo persoonlijk mogelijk afscheid. Zo kunnen nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op het afscheid. Hierbij staan uw wensen uiteraard centraal. Wanneer u de mogelijkheden rondom een uitvaart met ons wilt doorspreken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan dag en nacht op 0572 - 35 26 27 of 06 – 20 44 40 74. U kunt ons uiteraard ook bellen als u hulp nodig heeft bij een uitvaart regelen in Raalte, Olst-Wijhe of omgeving.

Waarom Monuta Holtmaat?

  • Betrokken en inlevend
  • Ontzorgen is mijn passie
  • Voor een persoonlijke uitvaart
  • In stijl bij iedere uitvaart
  • Afscheid met een goed gevoel

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe en plaatsen die hierbij horen: Heino, Heeten, Mariënheem, Luttenberg, Broekland, Nieuw-Heeten, Liederholthuis, Wesepe, Boskamp, Boerhaar, Welsum, Den Nul, Eikelhof, Elshof, Marle, Middel en Herxen.