Persoonlijk contact

Bij ons eerste contact spreken we af wanneer ik bij u kom. Dat kan thuis, in het ziekenhuis en waar u maar wilt. Uw verhaal hoor ik graag aan en vervolgens kijken we samen wat er moet worden geregeld en wat het beste bij u past. Het gaat dan bijvoorbeeld in eerste instantie om de laatste verzorging van uw dierbare en de kleding die hij/zij aan moet, de opbaarlocatie, de keuze voor begraven of cremeren en de datum en tijd van de uitvaart.

Tot de uitvaart hebben we regelmatig contact met elkaar. Daardoor kunt u de tijd nemen om over dingen na te denken. Stap voor stap, van dag tot dag, bereid we samen alles voor. U bepaalt zelf uw rol; hoe actief u wilt zijn en wat uw eigen bijdrage is of wordt. Ik vat uw wensen en onze gemaakte afspraken samen en maak een kostenbegroting voor u, zodat u een beeld krijgt van de kosten van de uitvaart. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Gaandeweg is er dan nog tijd om andere wensen in te passen. Daarbij kunt u denken aan (live)muziek bij de uitvaart, een (rituele) spreker of speciaal vervoer.

Voor de dag van de uitvaart maak ik een draaiboekje voor u. Zo weet u hoe de dag gaat verlopen. Dit ontzorgt u en geeft u het vertrouwen dat alles goed is geregeld.

Waarom Monuta Holtmaat?

  • Betrokken en inlevend
  • Ontzorgen is mijn passie
  • Voor een persoonlijke uitvaart
  • In stijl bij iedere uitvaart
  • Afscheid met een goed gevoel

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe en plaatsen die hierbij horen: Heino, Heeten, Mariënheem, Luttenberg, Broekland, Nieuw-Heeten, Liederholthuis, Wesepe, Boskamp, Boerhaar, Welsum, Den Nul, Eikelhof, Elshof, Marle, Middel en Herxen.