Uitvaartverzorger

Met elkaar zorgen wij er voor dat ieder afscheid voor de nabestaanden een waardevol afscheid is wat helpt binnen het verwerken van het verdriet. Het team in Houten staat voor u klaar: 24 uur per dag, 7 dagen in de week, ieder in zijn of haar eigen (woon)plaats, bekend met alle plaatselijke gebruiken.

Vanuit onze professionele kennis en ervaring zorgen wij voor een dienstverlening waarbij iedere uitvaart uniek is, omdat ieder mens uniek is. Ieder met zijn eigen verhaal en geschiedenis. Met elkaar geven wij vorm aan dit laatste afscheid en geven wij invulling aan uw wensen.

Wij staan ook voor de uitvaart voor u klaar om samen met u uw uitvaartwensen te bespreken en vast te leggen zodat uw nabestaanden een leidraad hebben voor de uitvaart. U kunt met ons contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de commerciële sector, vroeg ik mijzelf af of ik dit wilde blijven doen tot aan mijn pensioen? Mijn antwoord hierop was eenduidig: ” Nee”.

Dit leidde ertoe dat ik op 8 november 2008 naar een open dag ben gegaan van Monuta in Houten en ik na een sollicitatieprocedure op 15 december ben begonnen als uitvaartassistente en inmiddels werkzaam ben als uitvaartverzorger.

Ik moet zeggen dat het voelde als thuiskomen. Een baan waarin ik met al mijn passie invulling kon geven aan het begeleiden en steun geven aan nabestaanden in een verdrietige en moeizame periode van hun leven.

Ik woon al jaren in de mooie groeistad Houten en ben heel erg betrokken bij de mensen die hier wonen. Dit komt dagelijks tot uitdrukking  in het verzorgen en begeleiden van nabestaanden die hun dierbare hebben verloren. Het geeft mij veel voldoening en energie wanneer ik vorm kan geven aan een mooi afscheid en van de nabestaanden en het vertrouwen heb gekregen om hen hierin te begeleiden.

Waarom Monuta Houten?

  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • De uitvaartverzorger is oprecht betrokken
  • De afspraken die ik met u maak zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Houten, t Goy, Schalkwijk, Tull en t Waal, Tiel, Zoelen, Kerk Avezaath, Kapel Avezaath, Wadenoijen, Kapel Avezaath Buren, Kerk Avezaath Tiel, Maurik, Rijswijk Gld, Eck en Wiel, Ingen, Ommeren, Lienden, Kesteren, Opheusden, Ochten, IJzendoorn, Echteld, Ophemert, Zennewijnen, Heesselt, Varik, Culemborg, Zoelmond, Beusichem, Asch, Buren Gld, Erichem, Ravenswaaij, Everdingen, Zijderveld, Hagestein, Hei en Boeicop, Lexmond, Vianen Ut, Leerdam, Schoonrewoerd, Asperen, Acquoy, Rhenoy, Beesd, Gellicum, Rumpt, Enspijk, Deil, Heukelum, Oosterwijk, Herwijnen, Hellouw, Haaften, Tuil, Waardenburg, Neerijnen, Opijnen, Est, Geldermalsen, Meteren, Tricht, Buurmalsen, Gorinchem, Spijk Gem Lingewaal, Dalem, Vuren, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Meerkerk, Ameide, Tienhoven Zh, Arkel, Nieuwland, Leerbroek, Kedichem, Sleeuwijk, Nieuwendijk Nb, Wijk en Aalburg, Veen, Genderen, Eethen, Drongelen, Meeuwen, Babylonienbroek, Dussen, Andel, Rijswijk Nb, Woudrichem, Almkerk, Waardhuizen, Uitwijk, Zaltbommel, Zuilichem, Brakel, Poederoijen, Aalst Gld, Gameren, Nieuwaal, Bruchem, Kerkwijk, Delwijnen, Nederhemert, Bern, Hedel, Dodewaard, Zuidbroek ZH en Utrecht