Contact

Monuta IJsselstein

Baden Powellweg 2
3401 RR
IJsselstein

Veelgestelde vragen

Kan ik de uitvaart ook door Monuta laten verzorgen als ik geen Monuta uitvaartverzekering heb?

Ja, Monuta verzorgt de uitvaart ongeacht of – en waar – u bent verzekerd.

In specifieke gevallen kan het voorkomen dat een uitvaartverzekeraar een collega uitvaartbedrijf als uitvoerende onderneming aanwijst, vaak kan er dan, tegen meerprijs, ook van de diensten van Monuta  gebruik worden gemaakt.

Kan ik Monuta vragen een uitvaart te verzorgen buiten IJsselstein?

Ja, wij verzorgen de uitvaarten in het gebied dat bekend staat als de Utrechtse Waarden en Montfoort, Oudewater en Linschoten.

Heeft Monuta een bepaalde signatuur?

Nee, Monuta verzorgt uitvaarten binnen iedere gezindte, daarmee zijn wij vertrouwd met de gewoonten en gebruiken binnen vele geloofsrichtingen.

Kan er een afscheidsdienst met muziek in het uitvaartcentrum worden gehouden?

Ja, In het gebouw kunnen kleinschalige afscheidsbijeenkomsten worden gehouden, voor 1 tot maximaal 86 belangstellenden. Aansluitend kan een crematie (zonder gebruik van de aula en ontvangkamer van het crematorium) of begrafenis plaatsvinden. In het gebouw is een audio-installatie en orgel aanwezig.

Verzorgt Monuta ook budget uitvaarten?

Nee, niet onder die noemer. Wel kunnen wij tegen een relatief laag bedrag een volledige uitvaart verzorgen. Om dit te kunnen realiseren zullen onderdelen van de uitvaart in de meest basale vorm of meest praktische vorm geleverd worden. Een uitvaart is een samenstelling van producten en dienstverlening. Uw wensen staan bij ons altijd voorop. Indien het uitgangspunt is de kosten zo laag mogelijk te houden, kunnen wij de producten en dienstverlening hierop afstemmen. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze dienstverlening. Voor iedereen kunnen de wensen en eisen op dit gebied anders liggen. Wij adviseren u graag.