Groene Hart Woningontruiming

Groene Hart Woningontruiming staat voor accuraat, netjes, verzorgd en discreet. Wij zijn u graag van dienst bij het ontruimen van uw woning of zorgkamer. Groene Hart Woningontruiming werkt in heel Nederland onder andere voor particulieren, bedrijven, verzorgingshuizen, makelaars, notarissen, deurwaarders, uitvaartverzorgers en woningbouwverenigingen.

Een ontruiming kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld:

  • u gaat kleiner wonen, bijvoorbeeld in een verzorgingshuis of aanleunwoning;
  • u bent nabestaande of executeur van iemand die zelfstandig of in een zorgkamer woonde;

Bij Groene Hart Woningontruiming is deze zorg in goede handen.

Voor een verhuizing van groot naar klein in heel Nederland zijn wij u ook graag van dienst. Groene Hart Woningontruiming kan de complete verhuizing voor u verzorgen, van het inpakken en vervoeren van de spullen tot het afvoeren van spullen die u in uw nieuwe woning niet kwijt kunt/wilt. Daarbij gunnen wij spullen graag een tweede leven via een kringloopwinkel of een van onze goede doelen en gaan wij milieuvriendelijk te werk. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Ook voor kleine reparatieklussen, tuinonderhoud of schoonmaak van de woning draaien wij onze hand niet om. Uw wensen worden vooraf goed geïnventariseerd en uitgevoerd.

Bij Groene Hart Woningontruiming weet u vooraf waar u aan toe bent omdat wij alles helder communiceren en op papier zetten. Daarnaast heeft u altijd één aanspreekpunt. Ook voor spoedopdrachten bent u bij ons aan het juiste adres. Groene Hart Woningontruiming ontzorgt!

Wij gaan voor 100% tevredenheid van de klant. Dus is er iets na oplevering nog niet in orde, dan lossen we dat binnen 48 uur op.