Actueel

Uw afscheid goed geregeld in een persoonlijk gesprek

De gedachte aan een uitvaart stellen we graag zo ver mogelijk voor ons uit, tot het moment dat het overlijden dichterbij komt. We staan namelijk niet elke dag stil bij een persoonlijk afscheid. Toch kan het helpen om vooraf na te denken over uw uitvaarwensen. Misschien kunt u zich er nog weinig bij voorstellen, maar u kunt zich er wel op voorbereiden. Zo is er bijvoorbeeld altijd een uitvaartverzorger van Monuta Jacqueline Reijers bij u in de buurt om uw uitvaartwensen mee te bespreken.

Uitvaartwensen vastleggen

Top 10 duurste uitvaarten ooit

Wie zijn uitvaartwensen doorspreekt met een uitvaartverzorger of een afscheid voor een overleden dierbare moet regelen, bespreekt vroeg of laat ook de kosten. Deze olifant in de kamer is voor veel mensen een belangrijk punt. In sommige gevallen speelt geld geen rol, bijvoorbeeld als een wereldleider of beroemdheid overlijdt. Van gouden kisten tot peperdure graven: in deze lijst vindt u de 10 duurste uitvaarten ooit.

Antwoord krijgen op al uw uitvaartvragen

Nu al nadenken over uw uitvaart? Dat kan.
Dinsdagavond 7 maart van 19.30 - 21.30 uur. 

Op dinsdagavond 7 maart organiseren Monuta Jacqueline Reijers, Dröge Notariaat en Estate Planning en natuurbegraafplaats Heidepol een gezamenlijke informatieavond over de voorbereidingen op de uitvaart. Wij informeren u over de meest voorkomende uitvaartvragen. U bent van harte uitgenodigd om de informatieavond bij te wonen in zaal Gieling in Groessen.

Monuta Jacqueline Reijers en Echte Bakker Martin Bom trakteren ouderen op oliebollen

DRUTEN, 27 december 2016 – Monuta Jacqueline Reijers en Echte Bakker Martin Bom trakteerden op dinsdag 27 december bewoners van de verzorgingshuizen De Kasteelhof in Druten en van St. Elisabeth en Herbergier uit Beneden Leeuwen op een heerlijke oliebol. Op donderdag 29 december deden zij hetzelfde voor de bewoners van de verzorgingshuizen Binnenrijk, Subenhara, Pelgromhof en Lobede in de Liemers. Voor de ouderen was het een smakelijke verrassing.

Tips om te herdenken met kinderen

Het overlijden van een (groot)ouder, broertje of zusje kan veel impact hebben op een kind. Er valt niet alleen iemand weg, maar kinderen zien ook het verdriet van volwassenen om hen heen. Herdenken kan voor kinderen een prettige manier zijn om met het verlies om te gaan. Maar hoe pakt u dat dan aan? Rouwdeskundige Leoniek van der Maarel geeft tips en advies. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Monuta Charity Fund doneert € 1.500 aan gedachtenisavond Verbonden door Licht

Namens het Monuta Charity Fund heeft Lion Fransen van Monuta Jacqueline Reijers op donderdag 13 oktober een cheque van € 1.500 overhandigd aan de organisatoren van de gedachtenisavond Verbonden door Licht. Tijdens dit evenement op 29 oktober kunnen nabestaanden op verschillende manieren hun dierbaren herdenken op de R.K. Begraafplaats aan de Molenstraat 1 in Druten.

Rouwen en trouwen

Vanaf 2000 ben ik werkzaam als trouwambtenaar van diverse gemeenten. Een vak dat ik met veel plezier beoefen. Liefde, geluk en stralende bruidsparen: wat een eer om daar deelgenoot van te mogen zijn. Hoe kun je dan uitvaartondernemer worden? Dat zijn toch wel twee totaal verschillende werelden. En dat klopt ook. Maar soms liggen die twee uitersten ook heel dicht bij elkaar.