Informatiemiddag ‘Een dag ouder worden’

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met mantelzorg, nalatenschap en overlijden. Om die reden is het verstandig er af en toe bij stil te staan en persoonlijke wensen tijdig vast te leggen. Want als u er nu over nadenkt en alles goed regelt, geeft dat rust voor uzelf én uw naasten. Daarom organiseren wij samen met mantelzorgconsulent Dianne Krabbenborg en notaris Te Lindert de informatiemiddag ‘Een dag ouder worden’.

Wat wordt er tijdens de informatiemiddag besproken? 

•    Dianne Krabbenborg vertelt u graag over haar werk als mantelzorgconsulent en wat zij voor hulpbehoevenden, maar ook voor mantelzorgers kan betekenen 

•    Notaris te Lindert vertelt u graag meer over het levenstestament en welke zaken u bij leven al kunt regelen 

•    Jacqueline Reijers praat u graag bij over de uitvaartmogelijkheden en het belang van het kenbaar maken en vooraf vastleggen van uitvaartwensen.

Donderdag 2 mei in De Waag

De informatiemiddag vindt plaats op donderdag 2 mei 2019 in De Waag aan de Koepoortstraat 2 in Doesburg. De ontvangst is vanaf 14.30 uur met koffie en thee, het programma start om 15.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u al uw vragen stellen. U kunt kosteloos parkeren op parkeerplaats De Bleek. 

Komt u ook?

Deelname is kosteloos en voor iedereen toegankelijk. Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Stuur dan een e-mail met daarin uw naam, contactgegevens en het aantal personen naar jreijers@monuta.nl. U kunt ons ook bereiken via 0316 – 28 43 68.Graag tot ziens op 2 mei!