Nieuwe medewerkersparticipatie Monuta Jacqueline Reijers

Inwoners van de regio Arnhem kunnen vanaf 1 maart 2020 ook terecht bij Monuta Jacqueline Reijers BV. In Arnhem en omstreken gaat Jacqueline Reijers namens Monuta uitvaarten verzorgen als mede-eigenaar. Dit doet zij vanuit het uitvaartcentrum aan de Eimerssingel-West 7 in Arnhem. Monuta moderniseert de locatie zodat deze past bij een laagdrempelige huiselijke sfeer en huidige wensen van nabestaanden. 

“Jacqueline Reijers is al zes jaar een betrouwbare franchisenemer voor Monuta in de regio De Liemers, Doesburg, Maas en Waal en Druten. Nabestaanden zijn heel tevreden met de steun en zorg waarmee het team de dienstverlening verzorgt vanuit Monuta Jacqueline Reijers. Voor ons een reden om de samenwerking uit te breiden naar Arnhem en omstreken. Het moderniseren van het uitvaartcentrum zorgt daarbij voor een goede positie in de regio”, aldus Esther Kooistra, relatiemanager bij Monuta. 

Jarenlange ervaring

“Met ons team van zes mensen werken we al jaren samen aan het verzorgen van uitvaarten op een persoonlijke manier waarbij we oog hebben voor de lokale tradities en persoonlijke wensen. Wij zijn met zijn allen trots om ons werkgebied uit te mogen breiden met Arnhem en omgeving. Met het uitvaartcentrum kunnen we mensen nog vollediger ondersteunen voor, tijdens en na de uitvaart. Een droom die voor ons uitkomt. Het wordt een innovatief en toekomstgericht uitvaartcentrum. Van het opbaren, het samenzijn met koffie of een borrel, tot het vertrek naar de begraafplaats of crematorium, alles is er mogelijk,“ zegt Jacqueline Reijers.

Uitvaartcentrum voor iedereen

Het uitvaartcentrum aan de Eimerssingel-West 7, is toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over het afscheid. Daarom is de nieuwe inrichting huiselijk, warm, persoonlijk en open. Naast de mogelijkheid om een uitvaart te verzorgen, organiseert het team straks elke maand een activiteit. Bijvoorbeeld een thema avond of Alzheimer café. Monuta Jacqueline Reijers is dag en nacht bereikbaar en garandeert een volledige dienstverlening. De dienstverlening van Monuta Jacqueline Reijers blijft in de regio De Liemers, Doesburg, Maas en Waal en Druten zoals mensen gewend zijn.