Begrafenis regelen

0316 - 284 368 24/7 bereikbaar

Wij helpen u een begrafenis te regelen op de locatie naar uw keuze. Zoals in de plaatselijke kerk in Duiven, Zevenaar of een van de andere plaatsen uit de Liemers. Ook in Druten en omgeving zijn we bekend met de  kerken, pastors en dominees. Maar ook vanuit een andere locatie kan een begrafenis plechtigheid plaatsvinden. Denk aan een zalencentrum, in de tuin bij Huize Vossendel, op de tennisbaan, in de paardenstal of in de schuur bij mensen thuis.

Een eigen plekje in de natuur

Steeds meer mensen kiezen voor natuurbegraven. In de buurt van Duiven en Zevenaar liggen twee natuurbegraafplaatsen. Heidepol in Arnhem en Slangenburg in Doetinchem. Lopen over een natuurbegraafplaats is echt indrukwekkend. U loopt in een gebied waar allerlei vogels, herten en reeën zijn. Mensen zitten op een bankje, of te picknicken op een kleedje bij het graf van hun dierbare. De natuur kan nabestaanden rust brengen. In eerste instantie heeft u niet door dat u op een begraafplaats loopt, er heerst een oase van rust. Echt zo mooi. Ook bij het afscheid nemen ervaart u deze rust. Er vinden maximaal twee uitvaarten per dag plaats, waardoor u alle rust krijgt om afscheid te nemen. U kunt zelf catering verzorgen. En voor mensen die slecht ter been zijn staan electrocars ter beschikking. Wij geven u met alle liefde een rondleiding op een van de natuurbegraafplaatsen.

Condoleance en catering na de dienst

De begrafenis wordt vaak afgesloten met een condoleance. Deze kan plaats vinden in een horecagelegenheid,  maar ook op een andere locatie kunnen we de condoleance voor een begrafenis regelen. Alles is mogelijk. Wij staan tot uw dienst om uw wensen rond de begrafenis te regelen. De standaard koffie met cake heeft plaatsgemaakt voor een persoonlijkere invulling. Denk aan een kopje soep met belegde broodjes. Was de overledene een Bourgondiër? Dan proosten we op het leven met een glas wijn en houden hier bij de hapjes rekening mee.

Kosten begrafenis

De gemeente bepaalt de hoogte van de grafkosten. Woont u in Duiven? Dan krijgt u te maken met andere kosten voor een begrafenis dan in Zevenaar, of de andere dorpen van De Liemers. Ook in Druten en omgeving zijn de kosten verschillend. Deze zijn ook afhankelijk van het soort graf. De kosten voor een familiegraf zijn hoger dan van een algemeen graf. En er is een ruime keuze in grafmonumenten. Wij informeren u graag over de kosten die komen kijken bij het regelen van een begrafenis.

Voor ons was de uitvaart een prachtige, bijzondere, waardevolle dag geweest waar ik alleen maar goed op kan terugkijken. De uitvaartverzorger heeft ons ontzettend fijn gesteund. De persoonlijke benadering en het meedenken met onze wensen was uitstekend!" - mevrouw Straver

Wij zijn er voor u

Wilt u een begrafenis regelen in Duiven, Zevenaar, Westervoort of Rijnwaarden, dan staan wij voor u klaar. Ook voor een uitvaart in Druten en Maas en Waal kunt u op ons rekenen. U kunt ons dag en nacht bellen.

Neem contact op over een begrafenis regelen