Partners

0316 - 284 368 24/7 bereikbaar

Partners van Monuta Jacqueline Reijers

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en u de beste mogelijkheden te kunnen bieden rondom het verzorgen van een uitvaart, werkt Monuta Jacqueline Reijers met verschillende partners samen. Zo kunnen wij u goed adviseren over wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart. Monuta Jacqueline Reijers werkt samen met de volgende partners. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

 

Contact opnemen

 

Rouwservice Nederland

Rouwservice Nederland B.V. (RSN) is een dienstverlenend bedrijf voor de uitvaartbranche en is gespecialiseerd in het overbrengen en verzorgen van overledenen, evenals het inzetten van staatsievervoer en het leveren van dragers op de dag van de uitvaart. Tevens faciliteert Rouwservice Nederland B.V. opslag, beheer en uitgifte van uitvaartkisten.

Rouwservice Nederland ontzorgt uitvaartondernemingen en -organisaties op allerlei gebied. De vakkundige medewerkers zorgen ervoor, dat alle werkzaamheden op respectvolle wijze worden uitgevoerd. Respect en waardigheid heeft Rouwservice Nederland hoog in het vaandel staan. Rouwservice Nederland streeft naar een landelijk dekkend netwerk. Op dit moment zijn er vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Deventer, Didam, Eindhoven, Rotterdam (Barendrecht), Utrecht (Groenekan), Voerendaal en Goes. De medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor u klaar.

Cantharus

Cantharus is een betrokken uitgeverij die constant blijft vernieuwen. De tijden veranderen en daar gaan zij in mee. Wat uw wensen ook zijn, niets is onmogelijk bij Cantharus. Ze werken zeer accuraat, hebben een flexibele instelling en bieden rouwdrukwerk voor iedere uitvaart. Ook staan ze open voor specifieke wensen, er is altijd ruimte voor maatwerk.

Bloembinderij De Orchidee

Rouwarrangementen worden bij Bloembinderij De Orchidee geheel naar uw wens samengesteld. Dit kan in iedere stijl, modern en klassiek. Zij spannen zich in om uw wensen volledig waar te maken. Indien gewenst komen wij bij u langs om u te helpen bij uw keuze. Bloembinderij De Orchidee levert bloemen van kwalitatief hoog niveau en u kunt uw bestelling met een gerust hart aan hen overlaten.

Notaris Dröge

Wanneer u iets op schrift laat stellen, is het belangrijk dat het overeenkomt met uw wensen. Notariële taal is voor veel mensen onbegrijpelijke taal. Bij Dröge notariaat / estate planning wordt alles zo uitgelegd, dat u ook begrijpt wat u vastlegt. Uiteraard wordt u daarbij voorzien van goed advies.

Natascha Dröge-Steenbergen is een notaris met hart voor de mens. Zij is betrokken en haar benadering is persoonlijk.U kunt het kantoor bezoeken of Natascha komt bij u aan huis. Een eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Het kantoor heeft een lift, is goed bereikbaar en heeft een eigen parkeergelegenheid.

Bij Dröge notariaat kunt u terecht voor alle voorkomende notariële werkzaamheden, zoals:

  • Het overdragen van een woning (levering);
  • Hypotheek;
  • Oprichting B.V. / stichting / vereniging;
  • Testament /  levenstestament;
  • Afwikkeling nalatenschappen;
  • Samenlevingsovereenkomst / huwelijksvoorwaarden.

Samenwerking Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar

Mantelzorgers verlenen langdurige hulp aan een chronisch zieke, oudere of gehandicapte naaste. Hierbij komt hij/zij vaak in een web van wet- en regelgeving terecht. Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar neemt coördinerende taken van de mantelzorger over, bijvoorbeeld op het gebied van Arbeid, Inkomen, Welzijn, Wonen, Zorg, Wet- en regelgeving, Verzekeringen (sociale verzekeringen) en Onderwijs (passend onderwijs, jonge mantelzorgers).

Cateraar Zaal Gieling Groessen

Zaal Gieling Groessen is al vijftig jaar een familiebedrijf en daarbij al geruime tijd onze vaste cateraar voor een koffietafel of de verzorging van een aangeklede borrel op locatie. Vol passie zorgen de medewerkers dat het u aan niets ontbreekt. Alles is bespreekbaar en aan te passen naar uw wensen.