Een begrafenis regelen

0487 - 518 249 24/7 bereikbaar

Wij helpen u een begrafenis te regelen op de locatie naar uw keuze. Zoals in de plaatselijke kerk in Druten, West Maas en Waal of Beneden Leeuwen. We zijn bekend met de kerken, pastors en dominees. Maar ook vanuit een andere locatie kan een begrafenis plechtigheid plaatsvinden. Denk aan een zalencentrum, in een tuin, op de tennisbaan, in de paardenstal of in de schuur bij mensen thuis.

Koffietafel na de plechtigheid

Na het begraven praten nabestaanden en gasten vaak na bij een koffietafel. Tijdens de koffietafel zien we dat veel mensen kiezen voor de traditionele koffie met een plakje cake of broodjes met een kopje soep. Hoewel we bij de jongere generatie wel een verschuiving zien naar een eigentijdsere invulling. Ook een borrel bij de koffietafel behoort tot de vele mogelijkheden

Kosten begrafenis

De grafkosten zijn in elke gemeente anders. Woont u in Druten? Dan betaalt u een ander bedrag dan bijvoorbeeld in Beneden Leeuwen. Ook per soort graf verschillende kosten. Voor een eigen familiegraf betaalt u hogere kosten dan voor een algemeen graf. En ook het grafmonument brengt kosten met zich mee. Wij geven u een overzicht van de kosten waarmee u te maken krijgt bij het regelen van een begrafenis.

Mevrouw L. Franssen was zeer betrokken, aardig, persoonlijk, en lief”- mevrouw van Dijkhuizen

Wij zijn er voor u

Wilt u een begrafenis regelen in Druten, West Maas en Waal of Beneden Leeuwen? Monuta Jacqueline Reijers staat voor u klaar. Wij willen u graag helpen in de hectische week en ontzorgen u bij het regelen van een begrafenis. U kunt ons dag en nacht bellen.

Neem contact op om een begrafenis te regelen

Telefoonnummer: 
0487 - 518 249