Crematie regelen

0316 - 284 368 24/7 bereikbaar

Veruit de meeste mensen kiezen voor een crematie. In de omgeving van Duiven en Zevenaar zijn een paar crematoria, die in Arnhem, Dieren en Doetinchem worden het meeste bezocht. Maar ook in Beuningen, Nijmegen en in Ugchelen (nabij Apeldoorn) is een crematorium.

Dienst en condoleance

In het crematorium kunt u de dienst en de condoleance houden. Standaard huurt u de aula voor de dienst 45 minuten af. U kunt deze tijd verlengen. Ook het condoleren na de dienst duurt meestal 45 minuten. Bent u met een grote groep en wilt u meer tijd voor de condoleance? Of wilt u op een andere locatie nog napraten over de dienst? Alles kan. Wij zorgen ervoor dat we uw wensen voor een crematie regelen. Ook qua catering is alles mogelijk. Zoals een kopje soep, diverse belegde broodjes  of een bitterbal met bier.

Kosten crematie

De kosten van een crematie zijn vaak lager dan van een begrafenis. Dit komt doordat u geen grafkosten betaalt en geen grafmonument hoeft te kopen. U kunt een dienst in de aula houden en achteraf de condoleance houden in het crematorium. Heeft u een lager budget? Dan is het ook mogelijk om voor een zogenoemde technische crematie te kiezen. U huurt de aula en de condoleance ruimte dan niet af. Maar gebruikt het crematorium alleen voor het cremeren.

As voor u ophalen

Na een maand kunt u de as ophalen bij het crematorium. Soms zien mensen hier tegenop. Als u dit wenst, dan kunnen wij de asbus voor u ophalen. Samen met u zoeken we een speciaal moment om de as van uw overledene dierbare thuis te brengen.

Diegene die bij mij de uitvaart verzorgde was een warm en lief persoon, alles was perfect geregeld. Als je ze wilde spreken was zo ook altijd bereikbaar of belde binnen korte tijd terug. Ze nam beslissingen of gaf je de juiste tips als je het even niet meer wist. Ze drong niet aan om de kosten onnodig hoog te maken. kortom ze dacht echt met je mee." - heer Van Kampen

Wij zijn er voor u

Wilt u een crematie regelen in Duiven, Zevenaar of de andere dorpen uit de Liemers staan wij voor u klaar. Ook voor een uitvaart in Druten en Maas en Waal kunt u op ons rekenen. U kunt ons dag en nacht bellen.

Neem contact op over een crematie regelen