Mantelzorg makelaar

Samen ontzorgen: samenwerking met Mantelzorgmakelaar Elise Lentjes. Als uitvaartondernemer bouwen wij in een korte tijd een intense band op met nabestaanden. Aandacht voor de familie vinden wij dan ook van groot belang. Mantelzorgmakelaar Elise Lentjes deelt deze visie. Zij ondersteunt mantelzorgers door coördinerende taken van hen over te nemen. Daarom werken wij nauw met elkaar samen en ontzorgen wij gezamenlijk mensen en hun nabestaanden in de laatste fase van het leven….en daarna.

De diensten waarvoor u bij ons terecht kunt, zitten in het verlengde van elkaar. Elise Lentjes bespreekt met haar cliënten in eerste instantie de zorg hulpvraag maar haar diensten reiken verder dan dat. Ontzorgen is daarin de hoofdmoot, en daarbij hoort ook de vraag: Wat heeft u al geregeld omtrent de uitvaart? Is er behoefte om hiervoor uw wensen op papier te zetten dan schakelt Elise Monuta Jacqueline Reijers in voor het maken van een afspraak.

Nabestaanden bespreken met ons als uitvaartondernemer vaak de onrust die ze voelen rondom de zorg en ondersteuning nu ze alleen achter blijven. Omdat zowel Mantelzorgmakelaar Elise Lentjes als Monuta Jacqueline Reijers dezelfde kwaliteit bieden, verwijzen wij onze klanten graag naar elkaar door. Wij weten dat u dan verzekerd bent van een betrokken en betrouwbare partij.

Over Mantelzorgmakelaar Elise Lentjes

Mantelzorgers verlenen vaak langdurige hulp aan een chronisch zieke, oudere of gehandicapte naaste. Daarbij kunnen ze ook terecht komen in een web van wet- en regelgeving. Mantelzorgmakelaar Elise Lentjes ondersteunt mantelzorgers bij het vinden van de weg naar de juiste instanties en geeft inzicht in de financiële gevolgen bij bepaalde beslissingen. Ook brengt ze de zorgsituatie helder in beeld, neemt regeltaken over en beoordeelt welke knelpunten er nog meer zijn. Lees meer.

| Fotograaf: Walter Verwaal, Fotic |