Uitvaart regelen regio Druten

Wij vinden het belangrijk dat wij u direct bij het eerste gesprek een vertrouwd gevoel kunnen geven en een stukje rust kunnen brengen in de hectische en emotionele periode na een overlijden. Tijdens het eerste gesprek proberen we de hoofdzaken voor de uitvaart te regelen zodat we niet elke dag met nieuwe vragen komen. De overige dagen voor de uitvaart gebruiken we dan om samen met u het afscheid zo persoonlijk en warm mogelijk vorm te geven. Bel gerust  0487 - 518 249.

Voorbeelden om u te helpen

Bij het kennismakingsgesprek nemen we verschillende voorbeelden mee van bloemen, kisten en rouwbrieven. We merken dat het helpt als u kunt zien waarvoor u kiest. We kijken natuurlijk samen wat het beste past bij de overledene en er is voldoende ruimte om de verschillende voorbeelden persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld door een foto op de voorkant van de rouwbrief af te drukken.

Tijd voor de nabestaanden

We vinden het belangrijk dat er voldoende tijd is voor contact met de nabestaanden. In de regio Druten en West Maas en Waal ben ik, Lion Fransen, geboren en getogen in Maas en Waal, vooral werkzaam. Tijdens de week waarin we de uitvaart regelen heb ik vaak het gevoel dat ik deel uitmaak van de familie en dat ik de overledene echt heb gekend. Een overlijden raakt me nog elke keer.

Contact na de uitvaart

Ook na de uitvaart verliezen we u als nabestaande niet uit het oog. We nemen na een paar weken altijd contact met u op en kunnen u helpen met praktische zaken.  Ook als u wilt napraten over de uitvaart, kunt u ons altijd bellen.

Lion Fransen van Monuta Jaqueline Reijers was geweldig. Zeer betrokken en geïnteresseerd en ze deed alles wat in haar macht lag om het ons als familie zo makkelijk en relaxed mogelijk te maken” - mevrouw Haafs

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Doesburg, Druten, West Maas en Waal of Beneden Leeuwen , dan staan wij voor u klaar. Bij een overlijden kunt u ons 24/7 bellen.

Neem contact op over een uitvaart regelen.

Waarom Monuta Jacqueline Reijers?

  • Buitengewone uitvaartplechtigheden
  • Persoonlijke uitvaarten
  • Unieke afscheidstuin voor condoleance en uitvaartdienst
  • Voor iedereen: met en zonder uitvaartverzekering
  • Voor uitvaarten in Liemers, Doesburg, Druten & West Maas en Waal

Werkgebied

Druten, Deest, Afferden Gld, Puiflijk, Boven Leeuwen, Wamel, Zevenaar, Doesburg, Babberich, Pannerden, Aerdt, Herwen, Lobith, Tolkamer, Spijk Gld, Duiven, Groessen, Loo Gld, Westervoort, Angerlo, Giesbeek en Lathum