Uitvaart regelen Arnhem

026 - 442 42 25 24/7 bereikbaar

Er komt veel op u af als een dierbare overlijdt. Op dat moment wilt u waarschijnlijk met de nabestaanden samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Toch moet er ook in korte tijd veel worden geregeld. Wij nemen graag de praktische zaken uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Daarnaast staat Monuta Jacqueline Reijers voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen in de regio Arnhem. 

Er is meer mogelijk dan u denkt

Bijvoorbeeld op het gebied van catering, maar ook als het gaat om locaties. Monuta Jacqueline Reijers verzorgt een crematie of begrafenis voor iedereen. Ook als iemand niet of ergens anders verzekerd was. Wilt u een uitvaart regelen in Arnhem? Neem contact met ons op via telefoonnummer  026 - 442 42 25. Ook voor een uitvaart in de regio Druten en De Liemers zijn wij er voor u en zijn wij bekend met de uitvaartmogelijkheden van tegenwoordig. 

Uitvaartcentrum Arnhem

Ons uitvaartcentrum in Arnhem is gelegen aan de Eimerssingel-West en biedt een huiselijke sfeer die u in een moeilijke periode toch een gevoel van warmte geeft. U kunt in ons uitvaartcentrum in Arnhem een condoleance organiseren, maar ook een uitgebreide koffietafel. Het uitvaartcentrum is rolstoelvriendelijk en er is een ruime parkeergelegenheid.

24-uurs kamers

Kiest u voor een opbaring in ons uitvaartcentrum in Arnhem dan is dat mogelijk in één van onze twee 24-uurs kamers of reguliere opbaarkamer. Als u kiest voor de 24-uurs kamer dan krijgt u van ons een eigen sleutel waarmee u op elk gewenst moment uw overleden dierbare in het uitvaartcentrum van Monuta Arnhem kunt bezoeken. U bent de enige die toegang heeft tot deze kamer. De 24-uurs kamer en reguliere opbaarkamer kunt u op een persoonlijke manier inrichten door bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen neer te zetten. Bij de 24-uurs kamer zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft. U beschikt over een koelkast met frisdrank, een eigen keuken waar u koffie of thee kunt zetten en een toiletruimte.  

Aula

De aula van Monuta Arnhem beschikt over 50 zitplaatsen en een aantal staanplaatsen met een warme, huiselijke uitstraling. Hier kan de plechtigheid, condoleance en koffietafel geheel naar eigen wens worden ingevuld, bijvoorbeeld met (live)muziek, sprekers en eigen rituelen. Mensen van elke cultuur en religie kunnen bij ons op hun eigen manier afscheid nemen van hun dierbare.

Begrafenis regelen in Arnhem 

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? Voor een begrafenis zijn er meerdere locaties in Arnhem en omgeving waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Hierover vertellen we u graag meer. 

Begraafplaats Moscowa in Arnhem

Begraafplaats Moscowa in Arnhem is één van de oudste begraafplaatsen in de wijde omgeving. Op Moscowa vindt u naast hele oude graven ook een islamitisch gedeelte voor mensen met een islamitische geloofsovertuiging. Ook zijn er oorlogsgraven te vinden.

Natuurbegraafplaats Heidepol

Voor wie iets wilt bijdragen aan de natuur, kan denken aan natuurlijk begraven. Midden in de natuur met wandelgebied ligt vlakbij Nationaal Park Hoge Veluwe natuurbegraafplaats Heidepol. Door een natuurgraf te kopen, draagt u bij aan het in stand houden van een natuurgebied. Het verschil met een ‘gewone’ begraafplaats is dat u vaak niet eens door heeft dat u over een begraafplaats loopt. De graven gaan namelijk langzaam op in de natuur. Hierdoor hoeft er ook geen grafmonument gekocht en onderhouden worden. De nabestaanden kunnen aan de hand van GPS coördinaten altijd het graf terugvinden. Daarnaast hebben alle graven eeuwig grafrecht.

Wat kost een begrafenis?

De kosten van een begrafenis zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen. Tegenwoordig kost een begrafenis  gemiddeld tussen de € 8.500,- en € 11.000,-. Bij een begrafenis krijgt u te maken met grafkosten. De kosten voor een graf verschillen per begraafplaats en per gemeente. In de grafkostenmeter kunt u opzoeken wat de kosten zijn voor de begraafplaats van uw keuze.  

Crematie regelen in Arnhem

Veel nabestaanden weten niet wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie. Naast de mogelijkheden voor een crematie in Arnhem kunnen wij u adviseren over de diverse crematoria waar een afscheid kan plaatsvinden. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in Arnhem? Neem dan gerust contact met ons op.

Crematorium Moscowa in Arnhem

Voor een crematie in Arnhem kunt u onder meer terecht in crematorium Moscowa. Deze locatie ligt in een prachtige serene bosrijke omgeving met een mooie statige oprijlaan. Er kan (live) muziek worden gespeeld en er kunnen dia’s en films worden vertoond. 

Wat kost een crematie?

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen. Tegenwoordig kost een crematie gemiddeld tussen de € 6.000,- en € 9.000,-. Heeft u geen uitvaartverzekering of een lager budget dan zijn er voor u ook diverse aangepaste mogelijkheden.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Arnhem? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Arnhem. 

Neem contact op om een uitvaart te regelen

Telefoonnummer: 
026 - 442 42 25

Waarom Monuta Jacqueline Reijers?

  • Buitengewone uitvaartplechtigheden
  • Persoonlijke uitvaarten
  • Voor iedereen: met en zonder uitvaartverzekering
  • Eigen uitvaartcentrum in Arnhem
  • Uitvaarten in De Liemers, Doesburg, Druten, West Maas en Waal

Werkgebied

Elst Gld, Driel, Bemmel, Ressen, Haalderen, Doornenburg, Angeren, Gendt, Arnhem, Huissen, Druten, Deest, Afferden Gld, Puiflijk, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Wamel, Zevenaar, Doesburg, Babberich, Pannerden, Aerdt, Herwen, Lobith, Tolkamer, Spijk Gld, Duiven, Groessen, Loo Gld, Westervoort, Angerlo, Giesbeek en Lathum