Uitvaart regelen Doesburg en De Liemers

0316 - 284 368 24/7 bereikbaar

Er komt veel op u af als een dierbare overlijdt. Op dat moment wilt u waarschijnlijk met de nabestaanden samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Toch moet er ook in korte tijd veel worden geregeld. Wij nemen graag de praktische zaken uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Daarnaast staat Monuta Jacqueline Reijers voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen in Doesburg en De Liemers. Neem contact met ons op via telefoonnummer  0316 - 284 368.

Begrafenis regelen regio Doesburg en De Liemers

Wij helpen u een begrafenis te regelen op de locatie naar uw keuze. Zoals in de plaatselijke kerk in Groessen, Duiven, Zevenaar of een van de andere plaatsen uit De Liemers. Ook in Druten, Arnhem en omgeving zijn we bekend met de  kerken, pastors en dominees. Maar ook vanuit een andere locatie kan een begrafenis plechtigheid plaatsvinden. Denk aan een zalencentrum, in de buitenlucht, op de tennisbaan, in de paardenstal of in de schuur bij mensen thuis.

Condoleance en catering na de dienst

De begrafenis wordt vaak afgesloten met een condoleance. Deze kan plaats vinden in een horecagelegenheid, maar ook op een andere locatie kunnen we de condoleance voor een begrafenis regelen. Alles is mogelijk. Wij staan tot uw dienst om uw wensen rond de begrafenis te regelen. De standaard koffie met cake heeft plaatsgemaakt voor een persoonlijkere invulling. Denk aan een kopje soep met belegde broodjes. Was de overledene een Bourgondiër? Dan proosten we op het leven met een glas wijn en houden hier bij de hapjes rekening mee.

Kosten begrafenis

De gemeente bepaalt de hoogte van de grafkosten. Woont u in Duiven? Dan krijgt u te maken met andere kosten voor een begrafenis dan in Doesburg, Zevenaar, of de andere dorpen van De Liemers. Ook in Arnhem, Druten en omgeving zijn de kosten verschillend. Deze zijn ook afhankelijk van het soort graf. De kosten voor een familiegraf zijn hoger dan van een algemeen graf. Wij informeren u graag over de kosten die komen kijken bij het regelen van een begrafenis.

Voor ons was de uitvaart een prachtige, bijzondere, waardevolle dag geweest waar ik alleen maar goed op kan terugkijken. De uitvaartverzorger heeft ons ontzettend fijn gesteund. De persoonlijke benadering en het meedenken met onze wensen was uitstekend!" - mevrouw Straver

Crematie regelen regio Doesburg en De Liemers

Veruit de meeste mensen kiezen voor een crematie. In de omgeving van Duiven en Zevenaar zijn een paar crematoria, die in Arnhem, Dieren en Doetinchem worden het meeste bezocht. Maar ook in Beuningen, Nijmegen en in Ugchelen (nabij Apeldoorn) is een crematorium.

Dienst en condoleance

In het crematorium kunt u de dienst en de condoleance houden. Standaard huurt u de aula voor de dienst 45 minuten af. U kunt deze tijd verlengen. Ook het condoleren na de dienst duurt meestal 45 minuten. Bent u met een grote groep en wilt u meer tijd voor de condoleance? Of wilt u op een andere locatie nog napraten over de dienst? Alles kan. Wij zorgen ervoor dat we uw wensen voor een crematie regelen. Ook qua catering is alles mogelijk. Zoals een kopje soep, diverse belegde broodjes  of een bitterbal met bier.

Kosten crematie

De kosten van een crematie zijn vaak lager dan van een begrafenis. Dit komt doordat u geen grafkosten betaalt en geen grafmonument hoeft te kopen. U kunt een dienst in de aula houden en achteraf de condoleance houden in het crematorium. Heeft u een lager budget? Dan is het ook mogelijk om alleen een familiekamer te reserveren voor een afscheidsdienst. Ook is het mogelijk om te cremeren zonder de aanwezigheid van familie.

As voor u ophalen

Na een maand kunt u de as ophalen bij het crematorium. Soms zien mensen hier tegenop. Als u dit wenst, dan kunnen wij de asbus voor u ophalen. Samen met u zoeken we een speciaal moment om de as van uw overledene dierbare thuis te brengen.

Diegene die bij mij de uitvaart verzorgde was een warm en lief persoon, alles was perfect geregeld. Als je ze wilde spreken was zo ook altijd bereikbaar of belde binnen korte tijd terug. Ze nam beslissingen of gaf je de juiste tips als je het even niet meer wist. Ze drong niet aan om de kosten onnodig hoog te maken. kortom ze dacht echt met je mee." - heer Van Kampen

Uitvaartcentrum regio Doesburg en De Liemers

Opbaren kan in een uitvaartcentrum van Monuta of verzorgingshuis. Bekijk de mogelijkheden van ons uitvaartcentrum in Arnhem. In de uitvaartcentra zijn 24-uurskamers. U krijgt hiervan een sleutel, zodat u dag en nacht naar uw dierbare toe kunt. De kamers zijn warm en sfeervol ingericht. Er staan enkele stoelen, zodat u met een groep nabestaanden dicht bij de overledene kunt zitten. U kunt uw eigen muziek meenemen. Ook is er koffie, thee en een toilet aanwezig. U kunt de kamer persoonlijk aankleden. Met spullen die belangrijk waren voor de overledene, zoals een schilderij, helm of racefiets. Opbaren in de kamer van het verzorgingshuis is vaak ook mogelijk.

Thuis opbaren komt het meeste voor

Steeds vaker kiezen nabestaanden voor een opbaring thuis in plaats van in een uitvaartcentrum. Thuis kunt u het meest intens afscheid nemen. Want u bent in uw eigen omgeving dicht bij uw dierbare. Monuta Jacqueline Reijers regelt alles voor een thuis opbaring. Van een kamerscherm, tot koeling en opbaarplank. Elke dag komen wij bij u langs voor een controle van de overledene.

Bijzondere uitvaart locaties

Een uitvaartdienst kan op steeds meer plaatsen. Natuurlijk is een kerk of uitvaartcentrum nog steeds mogelijk. Maar denk ook aan een zalencentrum, in de buitenlucht, op de tennisbaan, in de paardenstal of in de schuur bij mensen thuis. Monuta Jacqueline Reijers kan overal zorgen voor de juiste voorzieningen. Zoals live muziek, een geluidstechnicus, foto’s en video’s op een scherm. We doen er alles aan om de dienst zo persoonlijk mogelijk te maken.

Condoleance vaak in horeca gelegenheden

Bijna overal kan een condoleance worden gehouden. Wij werken samen met de plaatselijke horeca ondernemers. Als een locatie speciaal was voor uw dierbare, dan proberen wij daar een condoleance te verzorgen. Ook wat betreft de catering is bijna alles mogelijk. Zoals een kopje soep met belegde broodjes, maar een bitterbal met een biertje kan natuurlijk ook. Was de overledene een Bourgondiër? Dan proosten we op het leven met een glas wijn en houden hier bij de hapjes rekening mee. 

Heel fijn en warm contact gehad gedurende de termijn van samenwerking. Kon ieder moment bellen als ik vragen had, volledig gevoel gehad dat Monuta er was voor ons. Nam ons bijna alles uit handen, dus ik en mijn broer kijken naar een zeer tevreden samenwerking.” - dhr Vree

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Doesburg en De Liemers? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Doesburg en De Liemers. 

Neem contact op om een uitvaart te regelen

Telefoonnummer: 
0316 - 284 368

Waarom Monuta Jacqueline Reijers?

  • Buitengewone uitvaartplechtigheden
  • Persoonlijke uitvaarten
  • Voor iedereen: met en zonder uitvaartverzekering
  • Eigen uitvaartcentrum in Arnhem
  • Uitvaarten in De Liemers, Doesburg, Druten, West Maas en Waal

Werkgebied

Elst Gld, Driel, Bemmel, Ressen, Haalderen, Doornenburg, Angeren, Gendt, Arnhem, Huissen, Druten, Deest, Afferden Gld, Puiflijk, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Wamel, Zevenaar, Doesburg, Babberich, Pannerden, Aerdt, Herwen, Lobith, Tolkamer, Spijk Gld, Duiven, Groessen, Loo Gld, Westervoort, Angerlo, Giesbeek en Lathum