Uitvaart regelen Druten

0487 - 518 249 24/7 bereikbaar

Wij helpen u een uitvaart te regelen op de locatie naar uw keuze. Zoals in de plaatselijke kerk in Druten, West Maas en Waal of Beneden-Leeuwen. We zijn bekend met de kerken, pastors en dominees. Maar ook vanuit een andere locatie kan een plechtigheid plaatsvinden. Denk aan een zalencentrum, in een tuin, op de tennisbaan, in de paardenstal of in de schuur bij mensen thuis.

Er is meer mogelijk dan u denkt

Bijvoorbeeld op het gebied van catering, maar ook als het gaat om locaties. Monuta Jacqueline Reijers verzorgt een crematie of begrafenis voor iedereen. Ook als iemand niet of ergens anders verzekerd was. Neem contact met ons op via telefoonnummer  0487 - 518 249 voor een uitvaart in regio Druten. Ook voor een uitvaart in de regio Arnhem en De Liemers staan wij voor u klaar. 

Begrafenis regelen in regio Druten

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? Voor een begrafenis zijn er meerdere locaties in regio Druten waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Hierover vertellen we u graag meer. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt. 

Koffietafel na de plechtigheid

Na het begraven praten nabestaanden en gasten vaak na bij een koffietafel. Tijdens de koffietafel zien we dat veel mensen kiezen voor de traditionele koffie met een plakje cake of broodjes met een kopje soep. Hoewel we bij de jongere generatie wel een verschuiving zien naar een eigentijdsere invulling. Een borrel met bitterballen tijdens het “proosten op het leven” zien we steeds vaker.

Mevrouw L. Fransen was zeer betrokken, aardig, persoonlijk, en lief”- mevrouw van Dijkhuizen

Tijd voor de nabestaanden

We vinden het belangrijk dat er voldoende tijd is voor contact met de nabestaanden. In de regio Druten en West Maas en Waal ben ik, Lion Fransen, geboren en getogen in Maas en Waal, vooral werkzaam. Tijdens de week waarin we de uitvaart regelen heb ik vaak het gevoel dat ik deel uitmaak van de familie en dat ik de overledene echt heb gekend. Een overlijden raakt me nog elke keer.

Lion Fransen van Monuta Jacqueline Reijers was geweldig. Zeer betrokken en geïnteresseerd en ze deed alles wat in haar macht lag om het ons als familie zo makkelijk en relaxed mogelijk te maken” - mevrouw Haafs

Wat kost een begrafenis?

De kosten van een begrafenis zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen. Bij een begrafenis krijgt u te maken met grafkosten. De kosten voor een graf verschillen per begraafplaats. Woont u in Druten? Dan betaalt u een ander bedrag dan bijvoorbeeld in Beneden-Leeuwen. Per soort graf zijn er verschillende kosten. Voor een eigen familiegraf betaalt u hogere kosten dan voor een algemeen graf. Ook het grafmonument brengt kosten met zich mee. Wij geven u een overzicht van de kosten waarmee u te maken krijgt bij het regelen van een begrafenis. In de grafkostenmeter kunt u opzoeken wat de kosten zijn voor de begraafplaats van uw keuze. 

Crematie regelen in regio Druten

In Druten, West Maas en Waal en Beneden-Leeuwen kiezen de meeste mensen voor een crematie. Landelijk kiezen ook steeds meer mensen voor een crematie. Wij maken vaak gebruik van het crematorium in Beuningen, Tiel en Nijmegen.

Wat kost een crematie?

De kosten van een crematie zijn vaak lager dan van een begrafenis. Dit komt doordat u geen grafkosten betaalt en geen grafmonument hoeft te kopen. U kunt een dienst in de aula houden en achteraf de condoleance houden in het crematorium. Heeft u een lager budget? Dan is het ook mogelijk om voor een zogenoemde technische crematie te kiezen. U huurt de aula en de condoleance ruimte dan niet af. Maar gebruikt het crematorium alleen voor het cremeren. Graag helpen wij u bij het regelen van een uitvaart in regio Druten. U ontvangt van de uitvaartverzorgers altijd een zeer overzichtelijke en transparante kostenbegroting.

Er wordt alles aan gedaan om de wensen van de nabestaanden en de overledene te realiseren. Duidelijk verhaal hoe alles in elkaar zit. Mooie map!”- mw. de Bruin

Uitvaartcentrum Druten

In Druten en West Maas en Waal maken we gebruik van verschillende opbaarmogelijkheden in de regio. In het crematorium in Beuningen zijn drie 24 uurskamers. Dit zijn royale kamers waar u de sleutel van krijgt, deze ruimte mag u persoonlijk maken door bijvoorbeeld het plaatsen van foto’s. Er is een gezamenlijke ruimte waar u koffie en thee kunt gebruiken. De 24 uurskamers hebben een warme uitstraling. Vanuit West Maas en Waal wordt ook weleens gekozen voor een opbaring in een 24 uurskamer van het crematorium in Tiel.

Thuis opbaren

U kunt ook kiezen voor een thuisopbaring in plaats van in een uitvaartcentrum. Bij een thuisopbaring komen wij elke dag voor een controle van de overledene. Wij verzorgen alles voor een thuisopbaring. Steeds vaker behoort opbaren in een verzorgingshuis ook tot de mogelijkheden.

Alles kan geregeld worden

We zorgen er samen met u voor dat de uitvaart past bij de overledene. Wilt u een fotopresentatie maken en laten zien op een scherm? Ook live muziek of uitvaartfotografie hoort tot de mogelijkheden. Er is meestal ook een mogelijkheid om cd of dvd opnames te maken van de dienst. U beleeft de dag vaak in een roes, het kan goed zijn om de dienst nog af en toe terug te kijken. Samen zorgen we voor een persoonlijk en warm afscheid.

Horeca locaties in de regio Druten, West Maas en Waal en Beneden-Leeuwen

In de regio Druten, West Maas en Waal en Beneden-Leeuwen zijn verschillende horeca gelegenheden en dorpshuizen. In overleg kan hier een uitvaartdienst of condoleance worden verzorgd. Elk dorp heeft wel een horeca gelegenheid waar u terecht kunt. Ook qua catering is er veel mogelijk. Een traditionele koffietafel met soep en broodjes, maar ook een toost op het leven met een borrel hoort tot de mogelijkheden.

Dank voor de zeer professionele en menselijke aanpak, tips en organisatie van de contactpersoon.” - dhr. van Dijk

Wij zijn er voor u

Wilt u een uitvaart regelen in Druten, West Maas en Waal of Beneden-Leeuwen? Monuta Jacqueline Reijers staat voor u klaar. Wij willen u graag helpen in de hectische week en ontzorgen u bij het regelen van een uitvaart. U kunt ons dag en nacht bellen. Wij kunnen een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op om een uitvaart te regelen 

Telefoonnummer: 
0487 - 518 249

Waarom Monuta Jacqueline Reijers?

  • Buitengewone uitvaartplechtigheden
  • Persoonlijke uitvaarten
  • Voor iedereen: met en zonder uitvaartverzekering
  • Eigen uitvaartcentrum in Arnhem
  • Uitvaarten in De Liemers, Doesburg, Druten, West Maas en Waal

Werkgebied

Elst Gld, Driel, Bemmel, Ressen, Haalderen, Doornenburg, Angeren, Gendt, Arnhem, Huissen, Druten, Deest, Afferden Gld, Puiflijk, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Wamel, Zevenaar, Doesburg, Babberich, Pannerden, Aerdt, Herwen, Lobith, Tolkamer, Spijk Gld, Duiven, Groessen, Loo Gld, Westervoort, Angerlo, Giesbeek en Lathum