Mijn belangrijkste doel is het verzorgen van een mooi afscheid dat past bij het leven van de overledene. Door persoonlijk contact met de nabestaanden zorg ik ervoor dat de uitvaart een weerspiegeling wordt van de wijze waarop de overledene heeft geleefd. De wensen die de overledene heeft vastgelegd en de wensen van de nabestaanden staan altijd centraal bij de uitvaarten die ik verzorg.

Onuitwisbare herinnering

Een goed afscheid biedt niet alleen troost voor het onmetelijke verdriet, maar vormt ook een onuitwisbare herinnering voor later. Wij weten hoe moeilijk nabestaanden het kunnen hebben na een overlijden. In een korte, emotionele periode moet veel worden geregeld. Door praktische zaken uit handen te nemen, krijgen de nabestaanden de tijd en ruimte om persoonlijke keuzes te maken. Wij zijn daarom vanaf het allereerste moment aanwezig om de nabestaanden te begeleiden naar een mooie en bijzondere uitvaartplechtigheid.

Geboren en getogen in de gemeente Duiven

Ik woon al mijn hele leven in de gemeente Duiven. Veel familie  woont in Westervoort en Zevenaar, dus ik ken de regio goed. Naast uitvaartverzorger ben ik trouwambtenaar. Hierdoor ben ik aanwezig op belangrijke emotionele momenten in iemands leven. Ik ben zeer bedreven in het schrijven van toespraken die passen bij het bruidspaar of bij de overledene. Ik leg er heel mijn hart in, om een toespraak te maken die mensen raakt.

Keurmerk Uitvaartzorg

Ik ben trots dat Monuta Jacqueline Reijers  het Keurmerk Uitvaartzorg mag dragen. Daarnaast is het team uitvaartverzorgers van Monuta Jacqueline Reijers opgenomen in het Register voor gecertificeerde uitvaartverzorgers. U kunt er zeker van zijn dat de uitvaart wordt verzorgd door een deskundige en betrouwbare uitvaartverzorger met een uitstekende kwaliteit van dienstverlening.