Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Jolande de Kruyf
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 282 39 48
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jolande de Kruyf gemiddeld met een 9.4

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 5 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Nuenen

Bij een geboorte komt er een kraamverzorgster, om u zorgeloos te laten wennen aan een nieuw leven. Bij trouwen is er een ceremoniemeester die het hoofd koel houdt, als u dat zelf even niet meer lukt. Bij een overlijden van een dierbare ontfermt Monuta Jolande de Kruyf zich graag over het welzijn van alle nabestaanden. Met de beste zorg voor de overledene zelf, maar ook voor de nabestaanden. Zodat deze vaak hectische en verdrietige tijd ook vooral een periode wordt die ruimte geeft om te rouwen. Voor het regelen van een persoonlijke uitvaart is Monuta Jolande de Kruyf in Nuenen en omstreken er voor u. Ook als uw overleden dierbare niet of ergens anders verzekerd was. Hoe klein of groot de wensen ook zijn, samen met u verzorgen we een uitvaart die past bij uw overleden dierbare was.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Jolande de Kruyf
Postadres
Jonker Florislaan 9
5673 MK Nuenen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Monuta Jolande de Kruyf
Uitvaartverzorger

Jolande

de Kruyf

Lees meer over Jolande
Lokale
partners
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Jolande de Kruyf?
U kunt terecht bij Monuta Jolande de Kruyf voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Nuenen, Geldrop-Mierlo, Son en Breugel, Valkenswaard, Heeze-Leende, Maarheeze en Waalre. Op verzoek kan Monuta Jolande de Kruyf de uitvaart ook buiten deze plaatsen verzorgen.