Waarom Monuta Jolande de Kruyf?

  • Persoonlijk betrokken
  • Open en informeel
  • Sterk met tekst, details, beeld- en geluidsmateriaal
  • Aandacht voor persoonlijke wensen
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Welkom bij Monuta Jolande de Kruyf – Voor een persoonlijke uitvaart in onder andere Nuenen c.a.

Voor een uitvaart in Nuenen, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Valkenswaard, Waalre, Son en Breugel, Cranendonck en omstreken ben ik er voor u. U kunt altijd bij mij terecht. Ook als uw overleden dierbare niet of elders verzekerd was. Hoe klein of groot de wensen ook zijn, samen met u verzorg ik een uitvaart die past bij hoe uw overleden dierbare was.

Geboorte. Trouwen. Rouwen.

Bij een geboorte komt er een kraamverzorgster, om u zorgeloos te laten wennen aan een nieuw leven. Bij trouwen is er een ceremoniemeester die het hoofd koel houdt, als u dat zelf even niet meer lukt. Bij een overlijden van een dierbare ontferm ik me graag over het welzijn van alle nabestaanden. Bij het einde van een leven geef ik graag de beste zorg aan de overledene zelf, maar neem ik ook graag alle gezinsleden onder mijn hoede. Zodat deze vaak hectische en verdrietige tijd ook vooral een periode wordt dat ruimte geeft om te rouwen.

Uw wensen staan voorop

Samen met u regel ik de uitvaart van A tot Z en sta u graag bij met raad en daad op een manier waarop u dat wenst. Klein of groots. Sober of kleurrijk. Subtiel of bombastisch. Gelovig of ongelofelijk. Maar vooral passend, gewenst en vanuit uw gedachten.

Zorg op maat, voor iedereen

Ik ben er om voor iedereen een uitvaart te regelen, naar persoonlijke wensen en voor praktisch elk budget. Ongeacht of u elders of niet verzekerd bent.

Wat kost een uitvaart?

Een uitvaart kost al snel tussen de € 6.500,- en € 9.500,-. Uiteraard zijn deze kosten afhankelijk van persoonlijke uitvaartwensen. Kiest u voor een begrafenis of crematie? Wilt u een eenvoudige koffietafel met koffie en cake, of wilt u een uitgebreide lunch? Wilt u wel of geen advertentie laten plaatsen? Persoonlijke keuzes zullen de uiteindelijke kosten van de uitvaart bepalen. Met de Uitvaarkostenmeter berekent u eenvoudig de kosten van een uitvaart volgens uw wensen.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek hierover? Dat kan natuurlijk altijd. Belt u me gerust via 040 - 282 39 48 voor het maken van een vrijblijvende afspraak . Ik kom graag bij u langs om een en ander inzichtelijk te maken voor u.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een uitvaart in Nuenen c.a. en omstreken? U mag 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep op mij doen. Ik ben er voor u als u mij nodig heeft. Ik kom graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Bij een overlijden mag u dag en nacht bellen met 040 - 282 39 48.