Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Jolande de Kruyf
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 282 39 48

Recente beoordelingen

9,4

Gebaseerd op 5 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Gonnie
28-04-2021

We hebben het heel fijn met haar gevonden Ook heeft ons heel veel rust gegeven was goed voor ons .

Lees meer

Raymond
21-12-2020

Professioneel en menselijk. Levenservaring.

Lees meer

Ursula
16-12-2020

Jolande is een zeer warme en empathische vrouw. Zij nam uitgebreid de tijd om de uitvaart van mijn man te bespreken. Daarnaast kwam zij met goede ideeën, bv de auto tijdens de uitvaart van het favoriete merk van mijn man, een kokertje om de as van onze overleden hond te doen, om mee te geven in de kist. Rozenblaadjes om op de kist te gooien na de teraardebestelling. Goede aanbevelingen van de accommodatie waar de ceremonie kon plaatsvinden. Dit alles maakte het voor ons allemaal een stuk persoonlijker. Jolande was ook al bij ons geweest voordat mijn man was overleden, en heeft dus heel goed rekening gehouden met hoe hij was als persoon. Dit was zó fijn. Verder heeft zij ons heel erg goed begeleid en alles uit handen genomen. Zij stond steeds klaar voor overleg. Door haar professionele en persoonlijke houding is voor ons de uitvaart een mooi en waardig gebeuren geweest. Wij konden 100% op haar vertrouwen, en dat is precies wat je nodig hebt tijdens zo'n verwarrende en hectische periode vol verdriet.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Nuenen

Bij een geboorte komt er een kraamverzorgster, om u zorgeloos te laten wennen aan een nieuw leven. Bij trouwen is er een ceremoniemeester die het hoofd koel houdt, als u dat zelf even niet meer lukt. Bij een overlijden van een dierbare ontfermt Monuta Jolande de Kruyf zich graag over het welzijn van alle nabestaanden. Met de beste zorg voor de overledene zelf, maar ook voor de nabestaanden. Zodat deze vaak hectische en verdrietige tijd ook vooral een periode wordt die ruimte geeft om te rouwen. Voor het regelen van een persoonlijke uitvaart is Monuta Jolande de Kruyf in Nuenen en omstreken er voor u. Ook als uw overleden dierbare niet of ergens anders verzekerd was. Hoe klein of groot de wensen ook zijn, samen met u verzorgen we een uitvaart die past bij uw overleden dierbare was.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Jolande de Kruyf
Postadres
Jonker Florislaan 9
5673 MK Nuenen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Monuta Jolande de Kruyf
Uitvaartverzorger

Jolande

de Kruyf

Lees meer over Jolande

Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Jolande de Kruyf?
U kunt terecht bij Monuta Jolande de Kruyf voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Nuenen, Geldrop-Mierlo, Son en Breugel, Valkenswaard, Heeze-Leende, Maarheeze en Waalre. Op verzoek kan Monuta Jolande de Kruyf de uitvaart ook buiten deze plaatsen verzorgen.