Begrafenis regelen regio Nuenen

040 - 282 39 48 24/7 bereikbaar

Voor de nabestaanden die de taak hebben gekregen om de begrafenis  of crematie te regelen, is dit geen eenvoudige taak. Er moet in korte tijd veel geregeld worden, in een lastige periode waarin emoties en verdriet nog weleens de overhand nemen.

Ik help u graag

Als Brabantse uitvaartverzorger help ik u graag vanuit Nuenen om een begrafenis te regelen op elke gewenste locatie in de regio. Ik ben hier goed bekend en kan u dan ook tal van opties en mogelijkheden aanreiken, die aansluiten bij uw specifieke wensen of geloofsovertuiging.

Mogelijkheden voor een begrafenis

Wilt u een begrafenis regelen voor uw overleden dierbare? Dat vergt soms wat extra verdieping. Ik help u daar graag bij. Vaak heeft elke begraafplaats zijn eigen karakteristieke eigenschappen en  sfeer. Ook zijn voor iedere begraafplaats de mogelijkheden verschillend. Denk aan de verschillende termijnen van grafrust van bijvoorbeeld 10, 20,30 jaar of voor eeuwig.

Wat kost een begrafenis?

De kosten van een begrafenis zijn afhankelijk van persoonlijke wensen en grafkosten. Afhankelijk van uw wensen kost een begrafenis al gauw tussen de € 6.500,- en € 9.500,-. De kosten voor een eigen graf of huurgraf verschillen per begraafplaats en worden door de gemeente bepaald. In de grafkostenmeter kunt u opzoeken wat de kosten zijn voor de begraafplaats van uw keuze. Wanneer we de uitvaart bespreken, informeer ik u over alle kosten die bij het regelen van een begrafenis komen kijken.

Wilt u een begrafenis regelen?

Heeft u nog vragen of wilt u een begrafenis regelen in  Nuenen c.a. en omstreken? Neem gerust contact met mij op via 040-2823948 of per e-mail jdekruyf@monuta.nl.