Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Jolande de Kruyf
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 282 39 48

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jolande de Kruyf gemiddeld met een

9,4
5 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jolande de Kruyf aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

We hebben het heel fijn met haar gevonden Ook heeft ons heel veel rust gegeven was goed voor ons .

Meer lezen
Gonnie
Valkenswaard
28-04-2021
8

Professioneel en menselijk. Levenservaring.

Meer lezen
Raymond
Son en Breugel
21-12-2020
9

Jolande is een zeer warme en empathische vrouw. Zij nam uitgebreid de tijd om de uitvaart van mijn man te bespreken. Daarnaast kwam zij met goede ideeën, bv de auto tijdens de uitvaart van het favoriete merk van mijn man, een kokertje om de as van onze overleden hond te doen, om mee te geven in de kist. Rozenblaadjes om op de kist te gooien na de teraardebestelling. Goede aanbevelingen van de accommodatie waar de ceremonie kon plaatsvinden. Dit alles maakte het voor ons allemaal een stuk persoonlijker. Jolande was ook al bij ons geweest voordat mijn man was overleden, en heeft dus heel goed rekening gehouden met hoe hij was als persoon. Dit was zó fijn. Verder heeft zij ons heel erg goed begeleid en alles uit handen genomen. Zij stond steeds klaar voor overleg. Door haar professionele en persoonlijke houding is voor ons de uitvaart een mooi en waardig gebeuren geweest. Wij konden 100% op haar vertrouwen, en dat is precies wat je nodig hebt tijdens zo'n verwarrende en hectische periode vol verdriet.

Meer lezen
Ursula
Den Bosch
16-12-2020
10

Jolande heeft de uitvaart van mijn vrouw zeer goed geregeld. Zorgen werden uithanden genomen en we konden over alles onze wensen kenbaar maken, deze werden vervolgens snel en professioneel meegenomen. Voor mijn en mijn zoons is het hele proces omtrent de uitvaart bijzonder prettig verlopen.

Meer lezen
Andries
Waalre
16-12-2020
10

Niemand kan zich indenken hoe belangrijk een uitvaartontzorger is tot je ze zelf voor het eerst nodig hebt. Mijn eerste ervaring (2,5 jaar geleden bij het overlijden van mijn moeder) was zo overweldigend dat het vanzelfsprekend was dat ik jullie bij het recentelijke overlijden van mijn vader weer bij me wou hebben. Niet alleen wat betreft het regelen en organiseren van de uitvaart zelf, wat buitengewoon fantastisch is gedaan, maar nog meer vanwege de menselijke steun die jullie mij daarbij hebben gegeven. Ik zal mijn dank nooit in woorden uit kunnen drukken, maar jullie staan voor het hele principe "werken vanuit je hart" en hebben jullie jezelf bij mij tot onvergetelijke mensen gemaakt.

Meer lezen
Monique
Waalre
13-12-2020