Uitvaart regelen regio Nuenen

040 - 282 39 48 24/7 bereikbaar

Er is een dierbare overleden. Voor de nabestaanden die de organisatie van de uitvaart moeten regelen, vaak een beladen, onoverzichtelijke en moeilijke taak. Er moet veel geregeld worden in een korte tijd en waarbij emoties en verdriet regelmatig de overhand nemen. Ik ben u hierbij graag van dienst.

Ik help u graag

Bij Monuta Jolande de Kruyf uit Nuenen begint goede zorg allereerst bij de overledene zelf. Vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart is hij of zij bij mij in goede handen.

Tijdens een eerste persoonlijke kennismaking geeft u aan wat uw wensen zijn voor de uitvaart. Ik maak daar een transparante vertaling van, bewaak gaandeweg het overzicht en het budget en zie er op toe dat alles ook daadwerkelijk naar wens geregeld wordt.  Ondertussen kunt u zich met een gerust hart buigen over bijvoorbeeld het uitzoeken van foto’s of muziek. Want dat zijn vaak de unieke momenten in deze periode. Koesteren dus.

Voor het regelen van een uitvaart in Nuenen c.a. en omstreken, sta ik persoonlijk voor u klaar. Ik neem u graag werk uit handen, denk creatief mee over tal van mogelijkheden die de uitvaart van uw overleden dierbare persoonlijk en passend maakt.

Er komt veel bij kijken

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Denk hierbij aan zaken zoals het zorgvuldig samenstellen van het rouwdrukwerk, waarbij ik met mijn gevoel voor tekst, van toegevoegde waarde kan zijn bij het kiezen van de juiste woorden. Dat is fijn wanneer het u even aan inspiratie ontbreekt.

Kiest u bewust wel, of juist geen bloemen maar een andere vorm van passend eerbetoon bij het afscheid? Ooit gedacht bijvoorbeeld aan een collectebus voor een (goed) doel? Ik inspireer u graag met verrassende ideeën die ik gedurende mijn werk als uitvaartverzorger vaak opdoe bij anderen.

Talrijke mogelijkheden

Graag ook, laat ik u kennismaken met de talrijke mogelijkheden om de dagen na het overlijden en voor de uitvaart naar persoonlijke wens invulling te geven. Dit roept misschien vragen op zoals; verblijft de overledene thuis of in een uitvaartcentrum? Verwacht u veel of weinig gasten? Ik ga u graag voor in deze, voor u onbekende wereld en licht graag een en ander toe.

Tijdens het regelen van een uitvaart wordt er door naasten vaak met hart en zorg fotomateriaal en muziek verzameld, ter nagedachtenis aan de overledene. Vaak een emotionele maar zeker ook bijzondere (zoek)tocht, die met naasten als een bijzondere herinneringsreis wordt ervaren.

Herinneringsdocument

Vanuit mijn media-achtergrond deel ik graag mijn kennis met u over dit soort zaken mocht u dat wensen, om van deze dierbare herinneringsdocumenten meer te maken dan een representatieve powerpoint presentatie voor tijdens de afscheidsdienst. Met zorg (en zonder extra meerkosten) verwerk ik uw beeld- en geluidsmateriaal tot een memorabel mooi herinneringsdocument, wat niet alleen tijdens de afscheidsdienst gewaardeerd zal worden, maar vooral ook u nog eens van steun kan zijn, in de tijd na de uitvaart.

Ik regel de uitvaart zoals u dat wilt

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Nuenen c.a., Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Valkenswaard, Waalre, Son en Breugel, Cranendonck en omstreken? Neem gerust contact met mij op. Ik kom graag bij u langs. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen met 040 - 282 39 48. 

Waarom Monuta Jolande de Kruyf?

  • Persoonlijk betrokken
  • Open en informeel
  • Sterk met tekst, details, beeld- en geluidsmateriaal
  • Aandacht voor persoonlijke wensen
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Werkgebied

Nuenen, Geldrop-Mierlo, Son en Breugel, Valkenswaard, Heeze-Leende, Maarheeze, Waalre