Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Jolande de Kruyf
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 282 39 48

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Opbaarkist met bloemstuk

Begrafenis regelen in Nuenen

Als Brabantse uitvaartverzorger helpt Monuta Jolande de Kruyf u graag om een begrafenis te regelen op elke gewenste locatie in de regio, en op verzoek ook daarbuiten. We regelen samen een passende begrafenis, waarbij meer mogelijk is dan u misschien denkt. Bij het regelen van een begrafenis in Nuenen en omgeving is Jolande de Kruyf bekend met de lokale mogelijkheden. Vaak heeft elke begraafplaats zijn eigen karakteristieke eigenschappen en sfeer. Ook zijn voor iedere begraafplaats de mogelijkheden verschillend, bijvoorbeeld als het gaat om de termijnen voor grafrust. Van de dragers tot aan het rouwvervoer, Monuta Jolande de Kruyf staat u bij in iedere stap.

040 - 282 39 48
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Nuenen

Wanneer wij een crematie regelen in Nuenen en omgeving, zijn wij niet gebonden aan een bepaalde plek. Wij kunnen overal in Nederland de crematie voor u verzorgen. In de regio kunt u bijvoorbeeld terecht bij crematoria in Beek en Donk, Heeze, Eindhoven, Veldhoven of Helmond. Het is belangrijk dat u kiest voor een crematorium waar u zich goed bij voelt en die qua sfeer past bij de wensen van uw overleden dierbare. Vaak is het mogelijk om na de afscheidsdienst in het crematorium te condoleren of na te praten. Kiest u liever een andere locatie voor de afscheidsdienst, koffietafel of condoleance dan het crematorium? Dat is uiteraard mogelijk.

040 - 282 39 48
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Nuenen c.a., Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Valkenswaard, Waalre, Son en Breugel, Cranendonck en omstreken? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen met 040 - 282 39 48.

040 - 282 39 48