Uitvaartcentrum

040 - 282 39 48 24/7 bereikbaar

Als zelfstandig uitvaartondernemer Monuta Jolande de Kruyf ben ik in mijn werkgebied niet gebonden aan een vast uitvaartcentrum. Ik kan daardoor van elke gewenste locatie in de regio gebruik maken. En mocht u dat wensen, dan zelfs daarbuiten. Ongeacht of u nu 10 of 1000 gasten verwacht; ik vind met en voor u de meest geschikte locaties. Wilt u een afscheidsdienst in een uitvaartcentrum in Geldrop, Valkenswaard of Heeze? Of een kerk of een heel andere locatie in Nuenen, Waalre of Son en Breugel? Neem dan contact met mij op. Ik ken de weg en wijs ‘m u graag. Bij een overlijden mag u dag en nacht bellen naar 040-2823948.

Opbaren in een uitvaartcentrum

Wanneer u ervoor kiest om uw overleden dierbare op te baren in een uitvaartcentrum, bijvoorbeeld in Heeze, Helmond of Eindhoven, help ik u graag bij uw keuze. Tegenwoordig beschikken veel uitvaartcentra over één of meer 24-uurs kamers. Wanneer u hiervoor kiest, krijgt u een eigen sleutel waarmee 24 uur per dag de overledene kunt bezoeken in het uitvaartcentrum. Ook is het mogelijk om de kamer met persoonlijke spullen zoals foto’s en muziek, de juiste sfeer te geven.

Thuis opbaren kan ook

Het kan in bepaalde situaties heel prettig zijn, als de overledene de dagen voor de uitvaart thuis verblijft. Door uw overleden dierbare thuis op te baren, kunt u in uw eigen omgeving afscheid nemen. Wanneer u kiest voor een thuisopbaring, zorg ik dat dit op een uiterst prettige en sfeervolle manier verloopt en kom ik elke dag bij u langs om te kijken hoe het gaat.

Afscheidsdienst

De afscheidsdienst kan overal plaatsvinden. Veel mensen denken dat de keuze hiervoor beperkt blijft tot een auladienst in een crematorium of een mis in een kerk, maar dat is zeker niet het geval. Voor kleine gezelschappen hebben veel uitvaartcentra tegenwoordig speciale, kleine ruimten (tot 25 personen) ingericht. Maar ook behoort het tot de mogelijkheden om de afscheidsceremonie thuis, in een voetbalstadion of zelfs in een tuin te organiseren. Ik hoor graag wat u in gedachte heeft.

Andere koek dan cake

Bij een uitvaart spelen eten en drinken vaak een belangrijke rol. Ook is dit vaak het eerste gezamenlijke moment van ontlading na de uitvaartperiode waarin veel op u af kwam.

Natuurlijk denk ik op het gebied van catering ook graag met u mee. Kiest u voor de traditionele koffie met cake of een Brabants worstenbroodje met soep nadien? Geen probleem. Maar als u het uitgebreider of anders wilt, kan dat natuurlijk ook. Met kleine details verwerken we persoonlijke herinneringen in dit belangrijke samenzijn. Zo kunnen we hapjes en drankjes buiten serveren door middel van een persoonlijke picknick of juist met een groot gezelschap aan lange tafels. Wellicht waren hamburgers en frietjes favoriet? Dan regel ik dat. Of wilt u liever thuis of in de sporthal waar uw overleden dierbare graag kwam iets organiseren? Bespreek gerust uw wensen met mij.

Passende locaties

Nuenen c.a. en omstreken herbergt een schat aan passende locaties, die u welkom heten met gezin of gasten, om in een meer informele sfeer samen te zijn en waarbij eten en drinken even centraal staan. Ongeacht of u kiest voor een begrafenis of crematie, een afscheid in kleine kring of juist onder grote belangstelling plaatsvindt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een uitvaartcentrum of een andere locatie in de omgeving van Nuenen? Neem dan vrijblijvend contact op via 040-2823948 of per e-mail via jdekruyf@monuta.nl.